Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Temmuz '14

 
Kategori
Güncel
 

Teşekkürler(!) İsrail

Teşekkürler(!) İsrail
 

Müslümanların ekseriyeti mezhepçi, geleneksel, cahil, bilgi elde etmeye ve onu üretmeye çabalamayan, dogmatik, kendi inancının ona emrettiklerini bile bilmeyen şuursuz insan yığınlarıdır, hele El Kaide, Nusra Eş Şebab ve İŞİD gibilerse aklını asla kullanamayan ve Kurana ADALET AHLAK SORUMLULUK VE VİCDAN gözüyle bakamayan 70 bin Huriye ulaşmak için herkesin canına kıyabilecek teröristler güruhudur. 1,5 milyar müslümanı sıksan içinden 100.000 adam zor çıkar. İslam dünyasının kendisi boşu boşuna biz 2 milyar Müslümanız diye övünmesin.

Bu övünç Bosnalı merhum lider Alija'nın dediği gibi "Şişman birinin yağlarıyla övünmesi gibi bişeydir" Çünkü Müslümanların kalabalık görüntüsü kuru gürültüdür. İlk paragrafta yazdığım nedenlerde dolayı günümüz Müslümanlarının çoğunun islamla uzaktan yakından alakası yoktur.

Sorsan hepsi Ümmet bilincinden bahseder ÜMMET nedemek bilmez, tarifini asla yapamaz.

Ben yapayım bu tarifi tekrardan. Ümmet; birbirine ANNE gibi sorumlu, vicdanlı davranan bilinçli insan topluluğudur. İslam'ın temeli ANNEliktir çünkü.

Gelelim neden İsrail'e teşekkür(!) etmemiz gerektiğine.

İsrail'in Gazze'de giriştiği operasyonun sonuçlarına farklı bir pencereden bakalım.

Son 3 yıldır Arap Baharı adıyla başlatılan proje süresince Israil sessiz kalmıştı. Netenyahu'su, Liberban'ı sanki ölmüş gibiydi.

Sanki bütün diplomatlarına sus emri verilmişti, İsrail'i yöneten Türk kökenli Aşkenazilerin sesi soluğu kesilmişti.

Peki neler olmuştu?

Ortadoğu'da Suriye'de dünyanın en önemli hava üssü İncirlik'e karşı dinleme gözetleme ve savunma üssü olan Lazkiye'deki Rus deniz üssü'nden Britanya kurtulmak ve tüm akdenizi kontrol etmek istiyordu. AB'nin İran'a PETROL ambargosunun başlangıcına LİBYA Petrolü Temmuz 2012'de yetiştirildi. Bunu, azıcık siyasetten anlayan ne demek istediğimi bilir.

Suriye politikasının Libya gibi olmayacağını Rusların asla Suriye'den çekilmeyeceğini belirtmiştim. Boşu boşuna BATI onca insanı Rusları Ortadoğu'dan çıkartmak, İslam Dünyasında ki artan etkisinide kısmak, Hizbullah ve İran'a karşı Sünnileri ve Vahabileri ittifak haline getirmek siyaseti fos çıktı. Çünkü bu siyasetin ortasında bulunan Türkiye'de onların dümen suyuna AK Partiyle beraber uzunca süre gitti. İç politikada Fidan pürüzü büyüyünce Britanya Türkiyedeki kontrolü Cemaat aracılığı ile sağlama almak istemesi ve hırsları tamamen geri tepti.

Bu siyaset madem son bulmuştu İsrail kaldığı yerden devam etmeye karar aldı.

İri kıyım br adamın küçük bir çocuğu sadistçe dövmesine benzetebileceğimiz Gazze saldırılarına başladı yeniden.

Bu saldırıların ne gibi sonuçları olmakta?

1- Suriye'de Öso ve IŞİD ayrışması sonrasında IŞİD'in ve diğer Vahabilerin nden hep İslam ülkelerine karşı savaştığının sorusunu gündeme getirdi. IŞİD'in aslında bir İngiliz Mezhebi olan Wahabiliği seçmesi ve gittikçe Sünniler arasında da bu inancın yaygınlaşması, geçmişte Çeçenistan'da savaşırken oradaki yerli halkla sorun yaşaması Vahabileri ele verdi. Moskova'daki intihar eylemlerini de onlar düzenlediler, Çağrı filminin güzide yönetmenini kazara(!) otelini havaya uçurup öldürdüler. Acak VAHABİLER ASLA SİYONİSTLERE karşı savaşmadı. Bu durum şu an hızla Sünniler ve Şiiler arasında gündeme gelmekte ve IŞİD'in aslında Sizyonizmin ve Emperyalizmin (İslamın imajını batı'da kötü göstermek içinde) geliştirdiği ortaya çıkmaya başladı. Takke düştü kel göründü.

2- Müslümanlara yönelik her anti patinin arkasında WAHABİLİK vardı, Selefilerin üyeleri İslam'ın içindeki Hadisleride Ayet gibi gördüklerinden kafaları sadece bu naslarla meşgülken asla Kurana ve Hadislere ADALET ve AHLAK prensiplerinden bakamadılar. Hatta anüslerine dinamit lokumlarını sokmk için livata ilişkilerin bile fetvasını kolayca aldılar. Bu gibi saçmalıklarını İslam alemi gün geçtikçe daha çok gördü. Vahabiliğin üzeri Siyonizme saldırmayan onu kendine kardeş gören IŞİD'in işini bitirdi. Bitirecek.

3- Gazze saldırıları Sünnileri ve Şiileri Suriye üzerinde yaşadıkları ihtilafları bir yana bırakarak Wahabilik sorununa eğilmelerine dair bir konsensüs oluşmasına neden oldu. Kuzey Irak enerji hattına sahip olmaya çalışan Britanya, Kürt-Türk petrol antlaşmasına IŞİDle darbe vurmaya çalışmakta olduğu görülmeye başlandı. Gazze saldırıları IŞİD'i karanlık bir odada hırsızlık yaparken aniden ışıkların yanması sonucuna ulaştırdı. Bu durum gelecekte IŞİD'ten kopmalara neden olacaktır. Çünkü, Wahabilik Somali'de, Irakta, Suriye'de ve Gazzede Britanya Emperyalizmi için çalışmaktadır. Çeçenistan savaşında da bunlar aslında İngiliz ajanlığı yapmaktaydı. Halktan kopuk sert tavıları Çeçen halkını Tasavvufa ve Rusya Yönetimine itmiştir. Şu an Çeçenistan direnişi bittiyse bunların yüzünden bitmiştir. Gürcistan'da bulunan Batılılar ait gizli üsler Çeçenistana giden yolda kurulmuş ve Çeçenistan'a savaşmaya giden Türkler burada durudurulmuştu ama Vahabi olan ve referans verenler geçebildiler. Bütün bunlar konuyu bilen orada yaşamış insanların tanıklık ve anlatımları üzerine yazıldı. Bunları üst üste siz koyun şimdi.

4- Gazze'de ölen çocukların görüntüleri insanları düşünmeye ve Filistin halkının yanında olmaya ve Müslümanlara yönelik ön yargıların kırılmasına neden olmaktadır. Bu sayede kendi iktidarlarının yalanlarına kızan vicdan ve sorumluluk sahibi gayri mülimler İslama bile geçmektedir.

5- Müslümanların çoğu şu an sosyal medyadan Allahın El Kahhar ismine siyonistleri havale etmektedir. Çünkü Müslümanlar daha İslamın ne olduğunu bilmediği için bunu yapmaktadır. Zira Allah kendi koyduğu SÜNNETULAH'ı (EVREN KURALLARINI) bozmaz. Müslümanların çoğu şu an oruç tutmakta ama evlerinde siyonist marka Buzdlabında yiyecekleri saklamakta,  geğirerek Colalarını içip, işlerine Siyonist marka arabalarla gidip, çamaşırlarını Siyonist marka ürünlerle yıkayacak. Çünkü en kaliteli ürünleri Siyonistler yapmakta. Facebook'ta uzun uzun listeler yazılmakta siyonist ürünlerle ilgili. Ancak bazıları ne kadar zavallı ve geri bırakılmış bir topluluk olduğumuzu anlamaya başladı. "Müslümanların çoğunun yaptığı işten hayır çıkmaz", hangi Müslüman ürün güven veriyor ki? O çocukların ölümleri ciddi durum tespitleri yapılmasına neden olmakta.

Elbette bu saydıklarımdan bişey anlamayan, bir uçta Allah'ı bir mucize yaratarak İsrail'i yerle bir etmesini bekleyen geleneksel İslamcılarla, zaten siyonistleri emperyalistleri dert etmeyen onların Londrada planladıkları stratejileri uygulayan ve bunu cahil heyecanlı gençleri kullanarak uygulayan Vahabicilere birşey anlatamazsınız.

Kuranda bir ayet var, " Kalbleri vardır bununla kavrayıp anlamazlar, gözleri vardır bununla görmezler, kulakları vardır bununla işitmezler. Bunlar hayvanlar gibidir, hatta daha aşağılıktırlar. İşte bunlar gafil olanlardır."Araf 179

Şimdi bu ayeti dikkatle okuyun tekrar. Sizce bu ayet sadece Kafirlere inmiş olabilir mi? Hayır.

Kuran'a ve Hadislere, ADALET, AHLAK prensibiyle bakamayan asla SORUMLU ve VİCDANLI AMMELER (EMEKLER) de ortaya koyamazlar. Bunlar kendilerini kandırmaktadırlar. Zira Kuran onlara apaçık gerçekleri sunduğu halde kendini Müslüman sanan ve son nefeste bi kelimei şahadetle cennete gideceğini sanan gafil koyunlara İSRAİL gibi zalim bir KURT şarttır. Böylece içlerinden akıllı olan çobanlar ders alabilmektedir.

Pek az bilenen bir gerçeği daha söyleyim.

İslamın Medine'de ve Arap yarım adasında yayılmasında Yahudilerin tarihte katkısı büyüktür.

Medineli Yahudiler Hz Muhammed gelmeden önce "Yakında peygamber gelecek, onun şöyle şöyle özellikleri var" diyerek Medinelilere Nübüvvetin kodlarını verdiler. Nasıl bir peygamber geleceğini Medineliler biliyor ama içlerinden de bu gelen peygamberin Yahudiler içinden gelmesinden dolayı da korkuyorlardı zira Yahudiler ile kavga ettiklerinde "O peygamber geldiğinde bzden gelecek, gelince sizi buradan sürüp atacağız Pis Araplar" diyorlardı.

Ancak Allah o özellikteki peygamberi Mekkeli bir yetim olarak gönderdi, işte bu yüzden Taif'te taşlanan, Mekke'den kovulan Peygambere Medineliler ENSAR oldular.

Şu an ise adam olamayan ve kendi tefrikaları içinde batmış İslam Alemini, yaptığı zulmlerle toparlayan ve birliğe zorlayan Siyonist İsrail ve HAÇLI BRİTANYA, FRANSA ve ALMANYA'dır...

Bu keferelere teşekkür(!) ediyorum. ÇÜNKÜ, Müslümanlar madem İslamın Adaletini ve Ahlakını yaşamıyorlar bunların zulmleri ve vicdansızlıkları bizi, ehli vicanı ve ehli sorumluluğu vahdete taşıyacaktır.

Biliyorum çok ağır bedel ödüyoruz Gazze'de ama Müslümanların ve Dünya halklarının uykusunu çocukların kanı uyandırıyor.

Ne diyor bir Gazzeli ANA lütfen dikkatle okuyunuz;

"Şayet, siyonistlerin bizleri yok etmesi, İslamın vahdetini getirecekse varsın yok olalım hepimiz"

Anlayanlara selam olsun....

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..