Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mart '09

 
Kategori
Futbol
 

Teşekkürler, maçın yıldızı...

Teşekkürler, maçın yıldızı...
 

antu.com


Sanırım son beş günde oynadığımız iki maçta da asıl önemli olan, rakibimizi yenmekten ziyade takımın güzel, istekli ve sonuca hep birlikte gitme isteğini açıkça yansıttığı mücadeleler izlememiz oldu. Bugüne kadar yerdiğmiz üzerine gittiğimiz Sayın Aziz YILDIRIM ın yüzü de bizim yüzümüz de gülüyordu. Sahada takımımıza destek veren taraftarımız da geçen yıla dönüş sinyali veriyordu.

Fenerbahçe oyunu açmaya, sirkülase etmeye ve bunu doksan dakika boyunca yapmaya başladı. Artık sık, seri ve isabetli paslarla oynuyor. Elbette top kaybının son iki maçta da 80 sınırını görmüş olması dikkat çeken bir durum ancak isabetli pas sayısı zamanla daha da artacaktır diye umuyorum.

Orta sahada Emre, Deniz ve Selçuk üçlüsünün talip olduğu iki kişilik kontenjanımız uyum sorununu aştı. Güiza bugün gol atmasa da iki asistle oynadı ki bu oldukça iyi bir rakam 35 dakikalık futbol için. Deivid de golünü atarak uzun zamandır gol atamamanın getirdiği sıkıntıyı üzerinden atmış oldu. Kaptan Alex ise mest etmek kelimesinin tam karşılığıydı sahada. Deniz, teknik direktörümüzle göz göze geldiğinde golü atacağına inanmıştı.Kısaca hepsi harikaydı.

Netice itibariyle "Benim omuzlarım geniş, yeterince yük kaldırır" diyen sayın Luis ARAGONES bu maçın yıldızıydı. Benim başarıya inancım artık tam. Ve eminim bütün 12 numaralılar böyle düşünüyor.

Son olarak kendimle alakalı bir itirafta bulunayım, kötü gidişatla ilgili olarak sorumlu gördüğüm insanların bir çaba göstermediğini düşünerek ekseriyetle fevri eleştiri yazılarım olmuştu, bu yazıyı yazarak kendimce;
başta Sayın Aziz YILDIRIM ve Sayın Luis ARAGONES olmak üzere tüm futbolcularımızdan özür diliyorum ve her zaman 12 numara olarak felsefemizin "Hep Destek Tam Destek" olacağını belirtmek istiyorum.

 
Toplam blog
: 59
: 459
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

23.11.1977 doğumluyum, nüfus kağıdımdan belli olur memur çocuğuyum. Aslen Erzurumluyum. Evliyim iki ..