Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '09

 
Kategori
Basketbol
 

Teşekkürler 12 Dev adam yüreğiniz için !

Teşekkürler 12 Dev adam yüreğiniz için !
 

Çok zorlu geçen bir karşılaşmadan sonra Türkiye Basketbol Milli takımımız Yunanistan'a 76-74 kaybetti. 65-65 biten normal sürenin ardından uzatmalarda maçı kaybettik.

Milli takım ribauntlarda ve serbest atışlarda çok geride kalmasına rağmen, yine üstün mücadelesiyle maça ortak oldu ama hakemler ile Spanoulis isimli Yunan oyun kurucuyu durduramadı. Spanoulis, maç başında herkesin en dikkat edilmesi gereken oyuncu diye lanse ettiği bir oyuncu ve gerçekten de saygı duyulması gereken bir performans sergileyerek adeta tek başına Yunanistan'ı sürükledi.

Burda asıl dikkat çekilmesi gereken nokta; Yunanistan hücümünda maçın en kritik noktasında , 24 saniye süresinin bitmesine rağmen bizim müdahalemiz olmamasına rağmen , hakemler topu Yunanistan'a verip, 4 saniye de üzerine verince maçın seyri değişti ve Yunanistan o 4 saniye içerisinde Spanoulis ile bir 3'lük buldu ve skoru 75-69 ' a getirdi ve maç bir anlamda bitti. Bunlar tabi sığınılmaması gereken sebepler ama bu kadar mücadele edilen bir karşılaşmada yine Yunan lobisinin hareketiyle maçı kazanmalarını hazmetmek mümkün değil.

Herşeye rağmen helal olsun Türkiye! Helal olsun 12 Dev Adam! Yüreğiniz bir Türk'ü temsil edecek kadar Derin ve azimliydi... Olsun yarı finale kalamasak da siz gönüllerimizin şampiyonusunuz!

 
Toplam blog
: 9
: 1002
Kayıt tarihi
: 28.06.09
 
 

Normal bir insan. ..