Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '08

 
Kategori
Spor
 

Teşekkürler Hıncal Uluç

Teşekkürler Hıncal Uluç
 

Bugün Hıncal Uluç çok anlamlı bir yazı yazmış (1). “İnşallah eleniriz” başlıklı yazısında geçen maçtan sonra çok sevindiği için bu sevincini başkalarıyla silah kullanarak paylaşanlar için hakkettikleri herşeyi yazmış. Birçoğumuzun içinden geçen ancak ifade etmekten çekindiğimiz sözcükleri de kullanarak konuyu gündeme taşımış. Hıncal Uluç’u bu kadar öfkelendiren o gece adı geçen kişiler tarafından silahla ağır yaralanan 12 yaşında İzel’in durumu olmuş. Ben de maçın ertesi gün yazdığım ve “Futbol yasaklansın” dediğim yazımda o gece yaralanan 5 kişi vardı ancak İzel yoktu (2). Demek ki o gecenin kurbanları bildiğimizden daha çokmuş.

Hıncal Uluç’un yazısı yarın akşam Türkiye-Hırvatistan maçından önce ve devre arasında okunsun. Maçın spikerleri maçta fırsat buldukça yazıdan alıntılar yapsınlar. Maçlardaki başarılardan sonra silaha sarılanların kişiliklerini tanımlayan sözcükleri maç boyunca yinelesinler, bu sözcükler canlı yayında altyazı olarak aksın.

Teşekkürler Hıncal Uluç. Bu yazıyı gün boyunca en canalıcı cümlesiyle Internet sayfalarının manşetlerine taşıyan gazetelere teşekkürler.

(1) Hıncal Uluç, “İnşallah eleniriz” (19-6-2008, Sabah)
(2) Futbol yasaklansın (16-6-2008): http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=115187

Ankara, 19 Haziran 2008


 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..