Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '21

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

TEŞEKKÜRLER

KUŞADASI DEVLET HASTANESİNE 

 

                 TEŞEKKÜR

 

                                                      

 

Yaklaşık bir aydır siz saygı değer okurlarımdan uzak kaldım.  Eşimin rahatsızlığı münasebetiyle Kuşadası Devlet Hastanesinde Fizik Bölümü’nde tedavi görmek üzere başvurduk. Hasta hanenin ilgili doktorları, hemşireleri, hasta bakıcıları ve diğer personelleri bizimle fazlasıyla ilgilendiler. Çok şükür eşim de şimdi iyiye doğru gidiyor. Daha iyi olacağına inanıyoruz. Konuyla ilgili bir Teşekkür yazısını kaleme aldım.  Onu sizlerle paylaşmak istiyorum.

 

04 Ekim 2021 - 22 Ekim 2021 tarihleri arasında eşimin rahatsızlığı nedeniyle Kuşadası Devlet Hastanesinde bulunduk. Eşimin Fizik tedavisini büyük bir ihtimamla gerçekleştiren başta Hastane Başhekimi Uzman Dr. Türker Yılmaz olmak üzere;

 

Fizik Tedavisi Görevinde bulunan Dr. Burcu Çağlı ‘ya,

Zemin Kat Tedavi Servisi Sorumlusu:  Esen Karadağ’a,

 

Servis Hemşirelerimizden  Seda Demir’e, Belgin Öztürk’e, Belkiz Kırmızısaç’a, Sevda Dönmez’e, Balkız Özsaygı’ya, Hande Hanife Dilek’e,Fizik Tedavi Bölümü’nde  bulunan Aslı  Yeşiltaş  ve Eda Şahin’e, Temizlik Görevlilerinden Fatma Bircan’a, İbrahim Çakır’a, Nurten Payam’a, Songül Memiş’e ve hastane mutfağında görevli başta aşçıları olmak üzere tüm personele ayrı ayrı teşekkür ediyor, bu vesile ile selam ve  saygılarınızı sunuyoruz. Bu arada bizi telefonla arayanlara ve ziyaretimize gelenlere de sonsuz teşekkürler.

 

                                                 Zehra ve eşi Abdülkadir GÜLER

----------------------------------------------------------------------------

NOT: Söke’nin tanınmış iş adamlarımızdan Murat Uzgur’ún vefat haberini üzülerek öğrenmiş bulunuyorum. Sevgili Murat Uzgur ağabeyimize Allah’tan rahmet diler ve başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.  (A.GÜLER )        

 

 

 

 

     Abdülkadir GÜLER 

   27 Ekim 2021-  SÖKE

  

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 2227
: 832
Kayıt tarihi
: 27.06.09
 
 

1946 Mardin ili, Kızıltepe ilçesi'nin Esenli köyünde doğmuştur. İlk ve ortaokulu Kızıltepe'de bit..