Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Eylül '11

 
Kategori
Siyaset
 

Teybinden terör zırlayan otobüs

Teybinden terör zırlayan otobüs
 

Siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın!


Bu gün belediyenin bir  halk otobüsüne bindim. Teybinde, içinde “gerilla” kelimesi geçen bir Kürtçe şarkı çalıyordu ve genç bir çocuk da şarkıya kendince eşlik ediyordu.  Daha fazla tahammül edemedim ve otobüs hareket etmeden inip başka birine bindim. 

Umuma açık bir yerde, PKKyı açıkça övdüğü anlaşılan bir şarkı çalınıyor. Sıradan bir genç de buna eşlik ediyor. Ve buna hiçbir müeyyide/ yaptırım uygulanmıyor. Şimdi. O şarkıyı çalan otobüs şoförü ve muavini suç işliyor mu işlemiyor mu? Kanunlar ortada, terör örgütünün  propagandasını yaparak açıkça suç işliyorlar.

Şimdi o şoför ve muavinin aramızda, sanki  normal insanlarmış gibi para kazanmasına ve çalışmasına izin veriyoruz ve bunun adı demokrasi mi oluyor? Peki o insanların bebek katillerinin,  bayrağımızın düşmanlarını, askerlerimizin, polislerimizin, öğretmenlerimizin katillerinin övgüsünü yapmasını hangi vicdan sahibi, insan haklarının içine sığdırabilir? Etnik terör örgütü gibi bir ihanet ve alçaklık odağının propagandasını yapanlara karşı sesimizi çıkarmamız ırkçılık mı sayılacaktır?

Eğer bütün Kürt kardeşlerimiz bunun yanındaysa,o zaman hepsiyle kardeşlik bağımız bitmiş demektir. Kardeşlik bağı bittiyse ya pılı pırtılarını toplayıp buradan gitmeleri veya birebir her bir toplumdan insanların kanları dökülerek  ülkenin Doğu ve Güneydoğusu hakkında  nihai bir savaş verilmesi gerekmez mi?

Şahsen ben otobüslerde PKK propagandası dinlemek istemiyorum. Yapanların tespit edilip  en azından sosyal haklarından mahrum edilmelerini ve medeni toplumdan dışlanmasını istiyorum. Kürtçe’ye ifade hürriyeti örgüt propagandası için verilmemiştir. Alt kültürlerin kendini yaşatabilmesi için verilmiştir. Eğer bir alt kültür kendisinin ulusal kültürü yok etmek pahasına yaşatabileceğini düşünüyorsa yanılıyordur.

Normalde,  bir ulusal hukuk devletinde, etnik terör övgüsü yapan adamları şikâyet edebilmeniz gerekir. Düşünü ki bir ülkede  iktidarın kendisi ulusal devleti  “ırkçı” sayarak Türk ismini Anayasadan silmeye çalışıyor! Kimi kime şikâyet edeceksiniz?

Ne garip ki gözümüze soka soka  terör propagandası yapanlara kızmak bile artık mümkün değil! Terör örgütü üyelerinin ve onların taraftarlarının hepsini tel’in ediyorum, kınıyorum.   Ankara’nın ortasını kan gölüne çevirenlere övgü düzen diller  lâl olsun, o övgüleri yazanların  elleri ve övdükleri ile beraber  soyları kurusun! Ne olacaksa olsun! İtidal akıllı ve ahlâklı insanlara karşı takınılır. Kim ki düşmanlık sergilemekten çekinmez hak ettiğini bulmalıdır.

Ne mutlu Türküm diyene!

 
Toplam blog
: 153
: 503
Kayıt tarihi
: 11.02.11
 
 

Eczacıyım, memlekete meraklıyım.....