Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '09

 
Kategori
Futbol
 

TFF' nin maç programı

TFF' nin maç programı
 

Deplasman zor olacak


Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Turkcell Süper Ligi'nin 22., 23. ve 24. haftalarındaki maçlar ile Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçlarının programlarını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçemizin, ligin 22. haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacağı maç 28 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Fortis Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçları da 3 Mart Salı ve 4 Mart Çarşamba günü oynanacak. Ligin 23. haftasında Fenerbahçemizin Kayserispor'la deplasmandaki maçı, 8 Mart Pazar günü oynanacak.

Ligin 24. haftasında Fenerbaheçmizin kendi sahasında oynayacağı Kocaelispor maçı da 13 Mart Cuma günü saat 20.00'de başlayacak. Bu arada Fortis Türkiye Kupası'nda yarı final kuraları 18 Şubat Çarşamba günü çekilecek. Öte yandan, yapılan açıklamaya göre, 8 Mart Pazar günü Fenerbahçemizin deplasmanda yapacağı Kayserispor maçının hangi statta oynanacağına, TFF yapacağı incelemeden sonra karar verecek. TFF, Kayserisipor-Fenerbahçe maçının oynanacağı stat konusundaki açıklamasında, "Kayserispor Kulübü'nün müsabakalarını oynamak istediği Kadir Has Stadı'nda Federasyonumuzca yapılacak incelemeler neticesinde, müsabakanın oynanacağı stat netlik kazanacaktır" ifadelerini kullandı.

YANİ

Fenerbahçe Sivasspor ile Kadıköyde maç yapacak. Daha sonra Kayserispor ile deplasmana gidiyor. Kocaeliyle de Kadıköyde oynayacak.

Kafama takılanlar

Fenerbahçe 8 Martta oynadıktan sonra 5 gün arayla dinlenecek ve Pazar günü oynayacak. Bu yanlış bir şeydir. Pazar oynuyorsan haftaya Cumartesi daha makbuldür. Bir gün de olsa dinlenme fırsatı olur. Cuma günü çok erken.

Sonuç?

Kendi sahamızda oynayacağımız Sivasspor ve Kocaelispor maçlarını çift forvet oynamazsak kazanamayız. Tek forvetle, bir de Guizayla çıkarsak vay halimize. Umarım Aziz Yıldırım hem tek forvet hem de Guiza takınıtısından bizi kurtarır.

Hayırlısı olması dileğiyle.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..