Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bilkent Universitesi Iktisat bolumu mezunuyum, St. Petersburg'da yasamaktayim, is yasantima "denetci" olarak devam etmekteyim. Ilgi alanlarim : Futbol, Sinema, Muzik ve Tiyatro..

 
 
Galatasaray Beşiktaş maç tahmini

Bertan nasilsin abi? Seni burda bulmak cidden guzel..yazina genel itibariyle katiliyorum, detaylara sonra gireriz.. kendine iyi bak..

09 Eylül 2009 23:55
Şampiyonlar ligi ve rakiplerimiz..

Detaylari cok guzel yazmisiniz.. Ben daha kestirme bir formul vereyim.. Ilk iki maci (man+cska) kazandigimiz takdirde buyuk ihtimalle bu isi bitiririz. Tamamen bir ongoru.. Bir konuda size katilamayacagim, FB ve GS yani renklilerin basarisi bizi hic ilgilendirmiyor..Forumlari okur, isin icine girerseniz, 8-0lik yenilgiyi her firsatta her yerde bize karsi kullanip surekli egleniyorlar..Adimiz 8TAS'a cikti...Kendileri mahalle takimindan 7 yiyp , Fransa'nin orta halli takimlarindan 4-5 yiyince biz adlarini degistirmemistik...Ama bunlar renkli iste..yapacak bisey yok.. O yuzden varsin ulke puanimiz dussun, ama o renkliler hic bir basari elde etmessin..Biz basarili olalim, biz yukseltelim.. Fanatik bir dusunce tarzi ama malesef hakkediyorlar..

31 Ağustos 2009 16:12
3 de yetmez 5 tane...

Sadi bey, Mustafa hoca basin ve halkla iliskilerde cok basarili ve zeki bir insan. Yaptigi "Les Kargalari" cikisi cok yerindeydi. Burdaki amac yalnizca medya mensuplarini rahatsiz etmek degil ayni zamanda futbolculari canlandirmak onlara "bakin kimlerin diline dusuyoruz" demekti...Mustafa hocaya guvenin..Antep macindan sonraki 2 haftalik ara cok onemli.. Gelelim Mert Yurek bey ve onun gibi dusunenlere.. Yaptiginiz (GS+FB) 2-3 balon transferle kral oldunuz degil mi? Eleno, Keita, Dos Santos ve su zavalli Topuz...Ilk 3 haftdan ahkam kesmeler basladi...sizler devam edin, BJK sampiyonluk yarisindan uzak diyin...cok guzel..Gecen sene de muthis Roberto Carlos, Milan Baros, Alex, Arda'lar vardi...Noldu sonunda? 10 puan fark aci yaratti mi? Biraz temkinli konusmak lazim..biraz sakin olmak lazim.. Bekleyin ilk yari sonunu, biraz yorum yapilma hakki dogabilir..saygilar..

28 Ağustos 2009 15:12
 
Toplam blog
: 8
: 565
Kayıt tarihi
: 22.04.09