Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Haziran '17

 
Kategori
Sinema
 

The Light Between Oceans -( Hayat Işığım )

The Light Between Oceans -( Hayat Işığım )
 

Bir kadın düşünün küçücük bir ada da sıkışıp kalmış, her günü aynı, gencecik ve bir adam savaşın ortasından kopup gelmiş, unutmak için kaçacak yer arıyor, bir nevi inzivaya çekilmek istiyor ve diyorlar ki bu adaya gidebilirsin. Beklenilmesi gereken bir fener var adanın öbür ucunda, tam da istediği gibi bir yer. Yolları kesişiyor bu kadın ile adamın ve biraz da kadın sayesinde çok güzel bir sevgi doğuyor aralarında.

Aile olmak istiyorlar. Tıpkı herkesin istediği gibi ama hayat yüzlerine gülmüyor bu sefer. Düşen çocuğunun acısını yaşıyor kadın. Sonra bir sabah ağlama sesiyle uyanıyorlar ve bir sandalda onlara doğru gelen bir bebek buluyorlar. Adamın görevi sandalda ki bu bebeği kasabaya bildirmek, fener günlüğüne yazmak. Ama yazmıyor ve karısının yalvarmasıyla bebeği kendi çocuğuymuş gibi büyütüyor. İçinde ki vizdan azabı zamanla yok oluyor. Ama bir gün bebeğin gerçek annesini görseniz siz ne yapardınız? Bir yanda doğrular , bir yanda yanlışlar. Hangi yolu seçerdiniz? 

Bana göre ödül alması gereken bu film sadece aday olarak kalmış. En kısa zaman da izlemenizi tavsiye ederim. Oyunculuk harika, konu harika, filmin akışı gayet güzel. 

Şimdiden iyi seyirler (:

 
Toplam blog
: 15
: 102
Kayıt tarihi
: 21.04.13
 
 

Çocukluğumdan itibaren yeni şeyler öğrenmek için can atıp durdum. Ne öğrendiysem yetmedi. Yetmiyo..