Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '10

     
    Kategori
    Bilişim
     

    Tık tık nereye kadar?

    Tık tık nereye kadar?
     

    ekran görüntüsü


    Son zamanların en popüler oyunlarından biri Farmville için Türkiye'de bir yazılım geliştirildi.

    Çoğumuzun oynamasa da çevresinden aşina olduğu bağımlılık yapan bir oyun Farmville. Oyunda ilerledikçe tarlanızı büyütmeye başlıyorsunuz ve tarlanız büyüdükçe de ekip biçmek zorlaşmaya başlıyor.

    Diyelim ki 20x20 boyutunda bir tarlaya ulaştınız ve bir günde yetişen bir tohum ekiyorsunuz. Bu durumda hergün; 400 keztarlayı sürmek için, 400 kez tarlayı ekmek için ve 400 kez de ürünü biçmek için tıklamanız gerek... Yani hergün 1200 tık tık.. farmaTIK bunları bir kaç tıkla yapabiliyor...

    farmaTIK ESNEK: Tarlanızın boyutlarına göre kendini ayarlayabiliyor, nereye tıklayıp nereye tıklayamacağına siz karar veriyorsunuz.

    farmaTIK AKILLI: Yaptığınız ayarları unutmuyor. farmaTIK HIZLI: Bütün tarlanızı tıklaması saniyeler mertebesinde gerçekleşiyor.

    farmaTIK ÜCRETSİZ: Bütün özellikleri bunları hiçbir ödeme yapmadan kullanabilirsiniz. farmaTIK MADE IN TURKEY: Türkiye'de geliştirildi.

    farmaTIK ULUSLARARASI: Bütün dünya kullansın diye ingilizceyi destekliyor. Ne dersiniz, tüm dünyada oynanan farmville oyunun ayrılmaz bir parası Türkiye'de üretilmiş bir yazılım olabilir mi?

    http://www.farmatik.com

    http://www.youtube.com/watch?v=U97TPI0TNyg

     
    Toplam blog
    : 1
    : 783
    Kayıt tarihi
    : 09.02.10
     
     

    Buhara kökenli Kabil Afganistan doğumluyum. İTÜ Bilişim Enstitüsü, Çoğul Ortam merkezinde araştırma ..