Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Biz Tiryaki ailesi gezmeyi ve gördüğümüz yerlerin fotograflarını çekmeyi çok seviyoruz. Blogumuzda, gördüğümüz yerleri, çektiğimiz fotografları, hobilerimizi ve bize ilginç gelen konular hakkında düşüncelerimizi paylaşmak istiyoruz.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Hafta sonu Kaçamağı: Şirince

Birkaç yıl önce bir bayramda gitmiştim Şirince'ye, yazınızı okurken anılarım canlandı gözümün önünde. Özellikle de şarap tadım işini abartıp, çakır keyif olmak... Kaleminize sağlık.

09 Mayıs 2008 13:10
Eskişehir- Kathmandu (2). Yola çıkış ve İran

Yazınızı görünce bir süredir blogları takip edemediğimi fark ettim. İmrenilesi bir yolculuk yaptığınız. Ama bu cesareti ben gösterebilir miyim bilmiyorum. Tüm yolculuklarınızın devamı dileğiyle.

25 Mart 2008 17:18
Gerçek bir masal: Ulak

Ulak hakkındaki yazınızı okurken sanki filmi tekrar seyrettim. Hem de anlatılmak istendiği masal tadında. Başlangıçta Çağan Irmak filmi olması, beğenerek izlediğim bir oyuncu kadrosunun görev almış olmasıyla bu filmin çekildiğini okuduğum günden vizyona gireceği güne kadar merakla bekler oldum filmi. Sonra devam ettiğim K.H.E.M. deki hocalarımızın filmin makyaj ve kostüm tasarımını yaptığını öğrenince sabırsız bir bekleyiş başladı. Önceki filmlerinden çok farklı keyfin lezzetini damağımızda bırakan bir Çağan Irmak filmi ULAK.

25 Şubat 2008 16:15
 
Toplam blog
: 67
: 1640
Kayıt tarihi
: 18.10.06