Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '14

 
Kategori
Sinema
 

Titanların Öfkesi ve Titanların Savaşı: 2 Film 1 Arada

Titanların Öfkesi ve Titanların Savaşı: 2 Film 1 Arada
 

Film     : Titanların  savaşı 1
Tür      : Fantastik/Mitoloji
Puan   : 10 üzerinden 9
 
Film yer yer mitoloji için bile abartı sayılabilecek sahnelerle başlaması itibariyle size biraz antipatik gelebilir ama film ilerledikçe filmin etkisine giriyorsunuz.
 
Oyunculuk, aksiyon ve duygusallık sahneleri son derece başarılı diyebiliriz. Filmden mutlu ayrılacağınız kesin diyebilirim.
 
Terminatör 4 filminden bildiğiniz sert çocuk bu filmde de karşınıza çıkıyor. Aynı karizmatik, şizofrenik cesarete burada da şahit oluyorsunuz. Ayıracak birkaç saatiniz varsa güzel ve keyifli bir film... Pişman olmazsınız.
 
Film     : Titanların  savaşı 2
Tür      : Fantastik/Mitoloji
Puan   : 10 üzerinden 8
 
Birincisinin gişe başarısından aldığı gazla çekilen bu ikinci filmde emekliye ayrılmak isteyen tanrımsı insancağızın hikayesi anlatılmış.
 
Teknik olarak ihtiras, hırs, üç kağıt ve yalan üzerine kurgulanmış olan bu filmde milleti nasıl gaza getiririz diye emek veren yapımcılar bu kez de tanrının tanrısının da tanrısının tanrısı diyebileceğimiz şahsiyetleri devreye sokarak işin içinden çıkmaya çalışmışlar.
 
Kabul etmek gerekirse senaryo biraz tırt gibi olmuş ama bu sizin bu filmden keyif almanızın önünde bir engel teşkil etmiyor. Bence izlemek için oldukça güzel bir tercih...
 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..