Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '17

 
Kategori
Tıp
 

Titreşimsel İyileşme

Titreşimsel İyileşme
 

Titreşim yasası


Titreşimsel iyileşme, insanın bütüncül varlığının hem fiziksel düzleminin hem de daha süptil katmanlarının belirli titreşimlere uyumlanması, ya da belirli frekansların vücuda tanıtılması veya aktarılmasını kapsayan bir süreçtir. Vücutta fonksiyonel olarak bozulmaya başlamış ya da sapmaya uğramış titreşimlerin yeniden dengeye getirilip düzeltilmesi için uygulanan ezoterik iyileşme yöntemlerini içine almaktadır.

Titreşim veya Enerji Tıbbı uygulamaları, temel olarak hastalıkların fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal düzlemlerden herhangi birinde var olan blokajlar ve dengesizliklerden kaynaklandığı fikrine dayanır.

Yaşamsal akıştaki blokajlar ve düzensizlikler bir hücrenin, organın,sistemin ya da enerjetik bedenin titreşimini düşürür. Düşük titreşimler sonucunda hastalıklar ortaya çıkar. Vücuttaki elektromanyetik enerji merkezlerinden ya da enerji kanallarından birinde var olan blokaj sistemin bütününün işleyişini aksatacak yönde etki gösterir. Çin Tıbbında Çakra ve Meridyenler olarak tanımlanan vücut elektiriğinin aktığı merkez ve kanallar, fiziksel olduğu kadar enerjetik bedenler için de geçerlidir. Bu kanallar,düşünceleri, hisleri, duyguları vb nin meydana getirdiği nörolojik impulsları da taşır. Gerçekte her bir düşünce bir nörolojik impulstur. Düşünce ve duygular alanımızın titreşimini belirlemede öncelikli etmenlerdir.Çünkü düşüncelerin rezonans alanı yatarrığı kanıtlanmış bir gerçektir!

Bireyin sağlıklı olmak için yüksek bir titreşim seviyesine sahip olmaya ihtiyacı vardır. Bu titreşim seviyesi, ne düşündüğümüz, ne hissettiğimiz, inançlarımız, yargılarımız, hayattaki şeylere bakış açılarımız dahil zihnin bilinçli kısmının çoğu zaman farkında olmadığı pek çok bilinçdışı faktörün toplamından etkilenir. Ayrıca titreşim seviyemiz gördüklerimiz, duyduklarımız, yediklerimiz, içtiklerimiz, soluduğumuz hava, kokladıklarımız, dokunduklarımız gibi 5 duyu ile algıladığımız düzlemdeki çevresel uyaranlara da bağlıdır.

Aldığımız besinler, hava, su, mineraller, aminoasitler, yağlar, karbonhidratlar…,belirli bir süre için sahip olunan düşünceler, fikirler, deneyimlenen duygular…her biri vücutta başlayıp biten ve sonra tekrarlayan döngüleri oluşturur. Besinlerden aldığımızı enerjiye dönüştürür, daha sonra detox eder ve uyuruz bu insan için en temel fiziksel döngüye örnektir. Sağlığımız ve yaşam deneyimimiz temel olarak bu alıp verme döngülerinin oluşturduğu akış içinde uyum ve dengeyi sağlamakla ilgilidir.

Sağlık

İnsan varlığı fiziksel, zihinsel, ruhsal, sosyal ve çevresel olarak çok bileşenli bir yapıya sahiptir. Dolayısıyla bunları birbirinden ayırmak ya da birinin nerede başlayıp diğerinin nerede bittiğini tam olarak bilmek olanaksızdır. Tüm bu seviyelerdeki yaşam enerjisi akışında “kolaylık” olduğunda bir kişi sağlıklıdır. Sağlık bu akışın kolaylığıdır. Sağlıklılık halinin devamlılığı ise bilinç ve farkındalık seviyesindeki iyileştirmeler ile mümkündür.

Pek çok içsel olay insan bedeninin titreşim düzeylerini etkiler. Her bir hücre, organ ve sistemin kendi titreşimi vardır. Hissedilen her bir duygu insan vücudunda farklı bir titreşim meydana getirmektedir; sahip olduğumuz her bir düşünce kendine özgü bir titreşim yaratır; her bir renk kendi özel titreşimine sahiptir; her ses kendi titreşimini taşır; her kokunun kendi titreşimi vardır. Çevresel etmenler ve dışşal faktörler de insan bedeninin titreşimini etkilemektedir. 5 duyu ile algıladığımız frekans aralığının dışında milyonlarca bitlik bilgi akışının sürdüğü boyutlararası bir bilincin içindeyiz. Fiziksel ve enerjetik bedenlerimizin titreşim seviyesini dışarıdan etkileyebilen ve pervers enerji olarak tanımlanan farklı elektromanyetik frekans ve dalgalar vardır. Başta kablosuz ağlar, cep telefonları, navigasyon, televizyonlar gibi elektronik sistemler olmak üzere H.A.A.R.P ile yayılan frekans ve dalgalar yeryüzündeki tüm yaşamı etkilemektedir. Yeraltı suyu kaynakları ya da Ley Hatları gibi insan için jeopatik stres yaratan titreşimler yayar ve insan bedeninin sağlıklı titreşimini düşürebilir. Auramız, yaşam alanlarımız, ev ve işyerlerimiz, titreşim seviyemizi ciddi derecede etkileyebilen pek çok antiteyi içinde barındırıyor olabilir. Eğer hastalık etmenleri çevresel koşullardan kaynaklanıyorsa bu değiştirilmelidir.

Dünya Ana titreşimimizi etkileyen çeşitli elektromanyetik ızgaralar ile çevrilidir. Bu ızgaralardan yer yüzüne ulaşan titreşimler, bireyin astrolojik doğum haritasındaki gezegensel yerleşimlerinin takım yıldızların konumlarına bağlı olarak kişinin enerji seviyelerini etkilemektedir. (Bkz. Biyoritim)

Ek olarak, insanlık kendi yaşamları ve kendi sağlıkları konusunda sorumluluk bilincinden uzaklaştırılmıştır. Kişisel sağlıklarını nasıl koruyup devamlılığını sağlayacakları konusunda tam bir kabul içinde olmalı ve sorumluluk almaları gerekmektedir. Eczane ilaçları ve cerrahi girişimler, söz konusu bir insanın sağlığı ile ilgili acil durum olmadığı sürece iyileşme araçları değildirler.

kuantumbiofeedback@gmail.com

 
Toplam blog
: 26
: 637
Kayıt tarihi
: 10.09.17
 
 

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Uzman Doktor. Academy od Memphis/doctor Alanlar: Tıp, ..