Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mart '18

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Tiyatro Keyif'ten "Gözlerin Ardında" Müzikali

Tiyatro Keyif'ten "Gözlerin Ardında" Müzikali
 

Tiyatro Keyfi'nin seyirciden oldukça ilgi gören yeni eseri "Gözlerin Ardında Müzikal" Avrupa'nın sanat merkezlerinden Londra ve Berlin'de Nisan ayında gerçekleştireceği gösterimlerden sonra Mayıs ayında, davet aldığı İsrail'deki Uluslararası Jaffa Tiyatro Festivali'nde de 3 gösterimle yer alacak.

Uluslararası organizatörlerin dünyanın çeşitli ülkelerindeki turneler için eser seçtiği ve dünyanın önde gelen tiyatrolarının katıldığı organizasyona bir Türk tiyatrosu ilk kez davet alıyor.

Kemal Başar'ın Nava Semel'in ünlü eserinden yola çıkarak akustik müzikal formunda yönettiği, down sendromlu oğlunun doğumundan sonra herkes tarafından yalnız bırakılan bir anne ile eşinin inişli çıkışlı ilişkisini konu edinen eserde başrolleri Özgün ve Eda Kandulu paylaşıyor.

Özgün'ün bilinen şarkılarının yanı sıra eser için yaptıklarını da canlı olarak seslendirdiği "Gözlerin Ardında Müzikal"de Melike Çetin, Onur Güney Kumaş, Ziya Serkan Doğan ve Erkan Çelebi müzisyenliklerinin yanı sıra dans ediyor ve çeşitli rolleri oynuyor.  Down Türkiye ve Tomurcuk Vakfı'nın da katkıda bulunduğu eser, aynı zamanda bir down sendromu farkındalık projesi...

Işık tasarımını Yüksel Aymaz'ın, kostüm tasarımını Mine Erbek Gökbuget'in, koreografisini Alpaslan Karaduman'ın, müzik direktörlüğünü Tevfik Akbaşlı'nın, orkestra direktörlüğünü ise Nejat Dimili'nin üstlendiği eserin Mart ayı İstanbul programı şöyle:

8 Mart Perşembe 20:30 - Borusan Oto Dolmabahçe Sahne, Süzer Plaza.

9 Mart Cuma 20:30 - Caddebostan Kültür Merkezi, Büyük Salon.

30 Mart Perşembe 20:30 - Borusan Oto Dolmabahçe Sahne, Süzer Plaza.

Tiyatro Keyfi'nin tüm eserleri hakkında ayrıntılı bilgilere ve seyircinin hizmet bedeli ödemeden, gişeyle aynı fiyata satın alabileceği biletlere topluluğunwww.tiyatrokeyfi.com.tr adresindeki internet sitesinden ulaşılabiliyor. Rezervasyon ve toplu satış için ise 05382722379 numaralı telefon 24 saat aranabiliyor.

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..