Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Haziran '19

 
Kategori
Siyaset
 

Tiyatroyu Kim Oynadı?

Siz sürekli olarak Kürt kökenli seçmenlerimize dahil (-ki, Kürt kökenli kardeşlerimiz TC vatandaşıdır, teröristler ABD'nin ürünü silahlı güçtür) Adalet ve Kalkınma Partisi seçmenleri hariç herkese dolaylı yollardan terörist imasında bulunursanız 23 haziran'da olduğu gibi seçmen tokatını atar arkadaşım..

Seçmenle oynamayacaksın, olduğun gibi olacaksın!

Tiyatro yapmak bir yere kadar.

Ben de bir dönem Devlet Tiyaro sahnelerinde kısa dönem 'sümüklü' rolünü başarılı şekilde oynadığımı tanıyanlan tarafından söyleniyordu ama o rol sadece iki saatliğine geçerliydi, iki saat sonra yani perde kapandığında siz siz oluyorsunuz sümüklü yok oluyor..

Bazı siyasi Liderler çok iyi bir oyuncu olabiliyorlar, yani tiyatro oyuncusu. Tamam siyaset de bir sanat'tır ama insan sanatı olmalı'dır yani insanların yaşam kalitesini daha üst seviyelere çıkarmak için yapılan sanat olmalıdır.

Bizde böyle olmuyor maalesef. Amaç sadece iktidarda kalmak ve öncelikle kendini daha sonra etraftakilerini zengin etmek.

Hal böyle olunca siyaset kulvarının dışına çıkılıyor ve iktidarda kalma uğruna her türlü tiyatro oynanıyor. Hele de tiyatral yeteneğiniz ayakta alkışlanır düzeydeyse kaymaklı kadayıf misali tadına doyum olmaz..

Doymak nedir bilmezler bu türden liderler! 'Tür' diyorum çünkü çok az rastlanır dünya'da böyle siyasi liderlere..

Bir çeşit tür bunlar..Çok yoktur. İtina ile seçilir, seçmenin karşısına çıkarılır, seçmen de seçtiğini zanneder! Oysa bir proje lideridir!

Proje liderler diğer liderlere benzemez. İktidarda kalmaları için her yolu mübah sayarlar. Dolaylı tümleç pardon dolaylı yalanları çoktur. Her şeyi yalan üzerinde kurgular, yetmeyince de seçmenin en hassas noktasından geleneksel kültüre dayalı siyaset yapmaya çalışırlar. Daha da yetmeyince korku salmaya çalışırlar seçmen üzerine oy almaları için (oysa dünyanın en korkak mahlüklarıdır kendileri) 

Dedim ya tiyatral yetenekleri üst düzeydedir bu tür liderlerin..

'Terörist' ne demektir yahu?

Seçmene dolaylı yoldan da olsa böyle bir yakıştırmayı nasıl uygun bulursun!

Uygun bulursan, seçmen de uygun bulduğuna oyunu verir ve seni noktalar!

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..