Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '14

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Tom, Dick ve Harry (tiyatro oyunu)

Tom, Dick ve Harry (tiyatro oyunu)
 

Atatürk Sanat için “Bir millet sanattan ve sanatkardan mahrumsa, tam bir hayata sahip olamaz. Böyle bir millet bir ayağı topal, bir kolu çolak, sakat bir kimse gibidir.” Demiş. Sanatın kollarından tiyatro da farklı bir şeydir ve çoğu kişi tarafından tutku ile sevilir. Benim nazarımda tiyatronun değeri çok büyüktür, hele müzikal bir tiyatro seyredersem keyfim daha da yerine gelir. Tiyatro oyunu seyirci önünde canlı olarak oynandığı için oyuncuların her türlü duyguları seyirciyle canlı olarak bütünleşir. Ben de bu hafta sonu tiyatroya gitmeye karar verdim ve Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’na gittim.

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Bornova Uğur Mumcu Kültür ve Sanat merkezi Sevda Şener Sahnesi’nde Tom, Dick ve Harry isimli komedi oyunu oynanmaktadır. Biletler son derece ucuz olup (5 Türk Lirası, öğrencilere daha ucuz), her Cuma ve Cumartesi saat 20.00 de oynanmaktadır. Tiyatro binasının yeri Bornova merkezindeki Büyük Park’ın içindedir.

 Bu hafta sonu gittiğim komedi tarzındaki tiyatro oyunu Tom, Dick ve Harry seyircileri epeyce eğlendirdi. Tiyatro salonu hıncahınç doluydu. Biletleri önceden almakta veya rezervasyon yaptırmakta yarar var. Ayrıca tiyatro salonunun girişinde Ertuğrul Barka’nın Küba’yı anlatan altmış eserinden oluşan  “Kübatopya” adlı fotoğraf sergisini izleyebilirsiniz.

Ülkelerdeki acımasız savaşlar bile sanatı hiçbir zaman engelliyemiyor.

Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle şen ve esen kalın.

Sibel Koçarslan

 

 
Toplam blog
: 627
: 3456
Kayıt tarihi
: 11.06.11
 
 

Kendi halinde yaşayan doğa tutkunu, sıradan bir vatandaş. İnsanların dış güzelliğine değil iç güz..