Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Kasım '14

 
Kategori
Deneme
 

Tombul kızın baldırları hayallerini yıkmaya değer mi?

Tombul kızın baldırları hayallerini yıkmaya değer mi?
 

Aşağılık adam, sapık herif falan diyoruz ya işin gerçeğini de konuşmalıyız. Tamam, taze nefsi uyandırır da bu cinsiyet fukaraları tombul kızın baldırları için yıktıkları hayallerini hani bir karşılaştırıyorlar mı acaba? Kendi istedi, paran varsa almak kolay eyvallah ama kardeşim sizler sahip olduğunuz durum nedeniyle zaten böyle yıkımlara gerek duymadan daha büyük zevk ve mutlulukları elde edebilirsiniz. Yoksa tombul kızın hayallerinin hiç önemi yok mu?

Ya kusura bakmayın ben bu tür insanları adi olarak tanımlıyorum. Kısrak görünümlü sosyete Aysel paran vs yüzünden zaten sana koşarak geliyorsa arka sokakta kapıcının temiz, bakir yar yolu bekleyen balıketli kızcağızını kandırmanın ne âlemi var. Masumiyetin sapıklığının verdiği zevk daha mı bir başka oluyor acaba?

Dalyan gibi adamsın, altında son model araba, zengin çocuğu filan… Tazecik kanar tabi… Allasen kolunda kucağında bir dolu harem sosyete Aysellerin bu tazecik yarısı bile değil, neyine dalıyorsun ki… Alsan almazsın. Nikâh imkânsız. Koca bir hayatın hayallerini önünde uçkur yapıp çözüyor. Ben böyle zevkin içine…

Belli Ayı Recep için yaratılmış. Senin için de olabilir ama almıyorsun, almayacaksın… Angelina Jolielerden bacak fabrikası kurarken bi garibin hayallerinin sermayesi olan tombul baldırlarının peşine düşüyorsun “Haremimde o da olsun” Şimdi işin gerçeği yani o baldırları sayesinde evlenecek, yuva kuracak… Etik değil ama öyle, kim bakıyor güzel olmayana! Ayı Recebin aklını çelmiş, kendine bir yar bulmuş, dokunma garibe!

Sende alası var. “O daha beyaz, dokunulmamış…”  E evlen o zaman! Kendi giden, o yolun yolcusu neyse de mahallenin kızlarını kandırıp yatağa atan bu zengin züppeler gerçekten birçok genç kızın/kadının hayallerini yıkıyorlar. Çünkü Etiler’in yakışıklısıyla hayallerine veda eden tombul kızlar Ayı Recep her şeye rağmen kendisini istese bile vicdan yapıp utanç köprülerinde hayatlarına da veda ediyorlar. Siz züppelerin arsız öpüşleriyle kirlenen tombul kızın baldırlarından kan akıyor maalesef!

 

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..