Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '19

 
Kategori
Siyaset
 

Toplum Nefes Alsın

Nefret söylemi olsun, kin ve intikam duyguları olsun hepsi ilkel dönemlere ait çağdışı tutumlar olmasına rağmen hala günümüzde özellikle de siyaset arenasında sadece oy uğruna sergileniyor olması ülke adına çok üzüldüğümü ifade etmek isterim.

Çağdaş muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın yolu insan sevgisinden geçtiğini ülkenin bir bakanı tarafından 21'nci yüzyılda hala algılayamıyorsa o bakanın ülkeye verebileceği zarardan başka bir şey yoktur!

Ne demişti bir bakan geçtiğimiz aylarda?

"CHP'liler şehit cenazelerinde bulunmasınlar' demişti değil mi?

Neden bulunmayacaklar mış? Şehit hepimizin şehidi değil mi?

Asıl yapmamız gereken şey, terör örgütlerinin ABD-CIA tarafından örgütlendirildiğini halka anlatmak ve ülke ekonomisini dolaylı yollardan sömürmek olduğunu ayrıntılı şekilde halka izah etmek gerekiyor. Ayrıca 40 yıl içinde binlerce askerimizin toprağa düşmesinin sorumlusunun da ABD ve AB ülkeleri olduğunu ve bu terör örgütlerinin Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) ile ilintili bir proje olduğunu kamuoyunu bilgilendirdikten sonra ülke olarak bu terör örgütlerinden kurtulma yöntemlerini iktidarı ve muhalefetiyle el birliği yapılarak çözüm yolları aranmalıdır.

Yani terör örgütü bataklığını hep birlikte kurutmalıyız. Bataklığın merkezi ABD olduğuna göre çözüm yolunu orada aramalıyız uluslararası zemininde.

ABD ile bu konuda eğer herhangi bir yaptırımın söz konusu olamayacaksa, 'CHP'liler şehit cenazelerine gelemezler' şeklinde açıklama yapmayacaksın sayın bakan.

O tür bir açıklama dün yaşanmış olan Kılıçdaroğlu'na saldırı girişimlerini doğurur.

Ülke halkının birlik ve beraberlikten yana olduğunu her zaman olduğu gibi 31 mart seçimlerinde bir kez daha gösterdiği halde siz siyasiler inatla toplumu germeye çalışıyorsunuz. Bu tutumunuzun kimseye yarar sağlamadığını öngöremiyorsunuz.

Ne diyeyim..

İstifa edin bari veya birileri sizi görevinizden alsın.

Alsın ki toplum nefes alsın!

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..