Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Temmuz '14

 
Kategori
Haber
 

Toplumun her kesimiyle kucaklaşıyor

Toplumun her kesimiyle kucaklaşıyor
 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yoğun Ramazan ayı programı kapsamında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı ile Silivri SİAD tarafından verilen iftar yemeklerine katılarak toplumun her kesimiyle ku


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yoğun Ramazan ayı programı kapsamında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı ile Silivri SİAD tarafından verilen iftar yemeklerine katılarak toplumun her kesimiyle kucaklaşmasını sürdürüyor. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yoğun çalışma temposu içerisinde davetlerde yer alarak toplumun her kesimiyle buluşmaya devam ediyor. Işıklar geçtiğimiz akşam ilk olarak Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nde verilen iftar yemeğine katıldı. Burada Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, protokol mensupları ve personelle birlikte iftarını yapan Işıklar daha sonra Silivri SİAD’ın Mega Saray Düğün Tesisleri’nde gerçekleşen programında yer alarak burada da Dernek Başkanı Hakan Kocabaş, işadamları ve protokol mensuplarıyla bir araya geldi. 

İŞADAMLARIYLA SOHBET ETTİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri SİAD tarafından verilen iftar yemeğinde yoğun ilgisiyle karşılandı. Program sonrasında Dernek Başkanı Hakan Kocabaş ve işadamlarıyla çay sohbetinde biraraya gelen Başkan Işıklar, belediye çalışmaları ve yeni dönem projeleriyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. 

 
Toplam blog
: 40
: 169
Kayıt tarihi
: 18.01.14
 
 

Silivri Haber Ajansı yöneticisi, haberci ..