Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ağustos '10

 
Kategori
Güncel
 

Toprak... İBB

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Kartal’da oluşturduğu Türkiye’nin toprak alanında uluslar arası akredite çalışmaları tamamlanmış ilk ve tek laboratuarının açılışı yapıldı geçenlerde.

Açılışı İBB başkanı Kadir Topbaş yaptı. Açılışta basına şöyle konuşmuştu Topbaş: “Toprağı çok iyi kullanmak gerekiyor. Çünkü 35 santimlik toprak tabakası 1050 senede ancak oluşuyor. Altından kıymetli bir değer. Bu değeri kullanmazsınız geri getirmesi imkansız sonuçlar doğurabiliyor. Bir karış toprağı kurtarabiliyorsanız insanlığa karşı bir vecibeyi yerine getirmiş oluyorsunuz.”

Evet doğru söylüyor Topbaş. Hatta çok doğru söylüyor da sadece doğru söylemek yetmiyor sayın Topbaş. Seçimler öncesi her tarafa tapu dağıtan siz değil misiniz? Ne yapıyorsunuz? Dediğimizde “evsiz mi kalsınlar” deyip seçimler sonrası yıkmıyor musunuz? Sonra hazır orası betonlaşmış diye çarpık kentleşme sebebi olmasına rağmen kulelerin, gökdelenlerin yada her ne derseniz deyin dikilmesine siz izin vermediniz mi?

O düşüncelerinizin aynı şekilde olduğu ve çok sevdiğiniz başbakanımız sayın Tayip Erdoğan: “ İstanbul çok büyüyor. Şehre vizeli giriş düşünüyorum.” Dediği zaman da nasıl oluyor da bu durumu onaylıyorsunuz? Sanki tüm bu sorduklarımı yapmıyorsunuz gibi…

Kelimeler tükendi. Yorum sizin…

VOLKAN KAHYALAR

http://www.gizlibelgeler.azbuz.com/

http://www.birmilyonkalem.com/

http://www.volkankahyalar.blogspot.com/

http://www.ulusalgundem.net/

http://www.blog.milliyet.com.tr/

 
Toplam blog
: 105
: 645
Kayıt tarihi
: 06.03.07
 
 

Eğitimim: Trakya üniversitesi İpsala Meslek Yüksek okulu 2. sınıf gümrük işletme okuyorum. Liseyi..