Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ağustos '13

 
Kategori
Futbol
 

Torku Konyaspor'dan süper dönüş

Torku Konyaspor'dan süper dönüş
 

Konyaspor, Fenerbahçe'yi bulduğu 3 golle devirdi ve karşılaşmayı 3-2 kazandı.


Süper Lig'in ilk haftasında Konyaspor, Fenerbahçeyi konuk etti. Konyaspor, Fenerbahçe'yi bulduğu 3 golle devirdi ve karşılaşmayı 3-2 kazandı. İlk yarı Yobo ve Emre'nin ayağından gelen gollerle Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle bitti. İkinci yarıya müthiş başlayan Torku Konyaspor 75. dakikada Borek ile farkı bire düşürdü. Attığı golün ardından Konyaspor 78. dakikada Ali Çamdalı'yla beraberliği yakaladı ve 87. dakikada sahneye çıkan Recep ile karşılaşmanın sonucunu tayin etti. 

Gökhan Gönül, Kaleci Volkan Demirel, Raul Meireles ve Bruno Alves'ten (sakat ve cezalı oldukları için) yoksun çıkan Fenerbahçe'de, Ersun Yanal'ın da etkisiz oyuncu değişiklikleride sonucu tayin etti. Alper'in yerine giren Salih ile Kuyt'un yerine giren Webo'nun etkisiz olması ve özellikle sahada gezinen Cristian'ı 90 dakika sahada tutması Ersun hocanın eksiklikleriydi. Bir parantezde Emre'ye açmak lazım Fenerbahçe'nin kaptanı olduğu ve sakin olması gerektiği kendisine söylenmeli, çünkü Fenerbahçe'nin hem kaptan Emre'sine, hem de Emre'nin sakinliğine ihtiyacı var.

Süper Kupanın ezeli rakip Galatasaray'a kaybedilmesinden sonra, süper ligin ilk haftasında da 2-0 üstünlüğüyle biten ilk yarının ardından, maçın 3-2 kaybedilmesi umarım Arsenal maçı öncesi  bir ders niteliğindedir. Sakat ve cezalı oyuncuların takıma katılmasıyla Fenerbahçe'nin kötü başladığı süper ligin enbüyük adaylarından biri olduğunu göstereceği düşüncesindeyim.

Torku Konyaspor futbolcularına ve Uğur Tütüneker'e değinmeden geçmek olmaz. Uğur hoca yerinde yaptığı değişikliklerle maçın adamı olmasının yanında, Torku Konyaspor'un son çeyrekte müthiş dönüşünü sağladı. Torku Konyaspor bu kadro ve Uğur hoca ile süper lige renk getireceği bir gerçek.

 
Toplam blog
: 77
: 603
Kayıt tarihi
: 28.12.12
 
 

Lisans, Serbest, Mesleki konular ve mevzuat değişiklikleri  ''İnsanın en büyüğü, en yüksek mevkid..