Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '10

 
Kategori
Futbol
 

Toroslar 19 Mayıs turnuvasında çeyrek final...

Toroslar 19 Mayıs turnuvasında çeyrek final...
 

Mersin Toroslar BelediyesiAta'nın izinde ilerliyor.


Mersin Toroslar Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Kupası Köyler Arası Futbol Turnuvası’nda, çeyrek finalistler belli oldu.

Bu yıl, 36 köy takımının katıldığı, 8 gruptan oluşan turnuvada, gruplarında birinci ve ikinci sırada yer alan 16 takımın arasında eleme usulü yapılan maçların sonucunda, 8 takım çeyrek finale yükseldi.

Çağdaşkent 3 Ocak ile Güneykent Anafartalar Spor Kompleksi’nde oynanan müsabakalar, terör örgütünün hain saldırıları sonucu son günlerde şehit düşen asker ve polisler ile tüm şehitler için yapılan saygı duruşunun ardından başlarken, saygı duruşu sırasında tribünlerden birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Birbirinden çekişmeli geçen karşılaşmalarda, 7’den 70’e köylerden gelen seyirciler, tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulunarak, takımlarına destek oldular.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Akbelen Koray Aydın Stadı’nda, tek maçlı eleminasyon sistemiyle yapılacak çeyrek final müsabakalarının yine grup ve ön eleme maçlarında olduğu gibi centilmence geçmesi dileklerinde bulunarak, çeyrek finale kalan takımlara başarılar diledi.
Belediye Başkanı Hamit Tuna, konuşmasına şöyle devam etti; “12 Mart tarihinde başlatmış olduğumuz ve 36 köy takımının katıldığı Gençlik Kupası Köylerarası Futbol Turnuvası’nda 8 takım çeyrek finale kaldı. Çeyrek final maçları 2 Mayıs Pazar günü yine Koray Aydın Stadı’nda yapılacak. 8 Mayıs’ta ki yarı final maçları ile devam edecek turnuvamız, 18 Mayıs’ta üçüncülük, 19 Mayıs’ta ise şöhretler karması ve şampiyonluk maçı ile son bulacak. Çeyrek finale kalan 8 takımımızı kutluyor ve başarılar diliyorum. Amacımız burada Köyler arası diyalogu arttırmak ve böylelikle sosyal kaynaşmanın bir şekilde alt yapısını oluşturmaktır. Bu hedefimize de ulaştığımıza inanıyorum. Hedefte birinci olmak vardır. Hedefsiz hiçbir takım yoktur ama önemli olan centilmenlik ve fairplay ölçüsünde maçların oynanmasıdır. Bu anlamda tertip komitesine ve hakemlerimize bize her türlü katkıyı sundukları için teşekkür ediyorum. Ayrıca Mersin Halkını da bu turnuvalara izlemeye davet ediyorum.”

Çeyrek Final Maçları; 2 Mayıs Pazar günü Koray Aydın Stadında gerçekleşecek olan müsabakalarda, Burhan-Sadiye saat: 10:00, Yalınayak-Değirmençay saat: 12:00, Kuyuluk-Yanpar saat: 14:00, Emirler-Karahacılı arasında oynanacak maç ise saat: 16:00’da yapılacak.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..