Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Kasım '10

 
Kategori
Futbol
 

Toroslar Belediye Spor, Emin Adımlarla İlerliyor...

Toroslar Belediye Spor, Emin Adımlarla İlerliyor...
 

Mersin Toroslar belediyespor,başarıya koşuyor.


Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Toroslar Belediyespor, deplasmanda oynadığı Nevşehir Narspor maçını kazanarak liderlik koltuğuna oturdu.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 6. grupta yer alan Toroslar Belediyespor, konuk olduğu Nevşehir Narspor’u 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla puanını 11’e çıkartan Toroslar Belediyespor averajla lider oldu.

Nevşehir’de oynanan maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatan Toroslar Belediyespor, ikinci yarıda kalesinde gördüğü gole rağmen, rakibinin ataklarını başarılı bir şekilde önleyerek, galibiyete ulaştı.

Galibiyetin ve bunun sonunda gelen liderliğin kendileri için mutluluk verici olduğunu belirten Toroslar Belediyespor Antrenörü Memduh Özbalta, takımın yavaş yavaş kendini göstermeye başladığını söyledi. Toroslar Belediyespor’un ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağını ifade eden Özbalta, alınan galibiyetten dolayı oyuncularını kutladı.

Alınan üst üste galibiyetlerin takımın moralini yükselttiğini dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise; “Toroslar Belediyespor artık kendine geldi. Bundan sonra daha da iyi olarak liderlik koltuğunda ki yerimizi koruyacağız. Teknik heyete ve sporculara oynanan futboldan dolayı teşekkür ediyorum. Hedefimiz sezonu şampiyon olarak tamamlamak ve Mersin’i en iyi şekilde temsil etmektir” şeklinde konuştu.

Bu sonuçla birlikte liderlik koltuğuna oturan Toroslar Belediyespor, önümüzde ki hafta deplasmanda Konya Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..