Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '10

 
Kategori
Futbol
 

Toroslar Belediye Spor'da, transfer atağı

Toroslar Belediye Spor'da, transfer atağı
 

BAŞKAN TUNA; “ALT YAPIMIZI, MERSİN’Lİ GENÇLERİMİZDEN OLUŞTURDUK”dedi.


Süper amatör lig’de, 2009-2010 sezonunu şampiyon olarak kapatan ve 3.Lige terfi grup maçlarına yükselerek Mersin’i en iyi şekilde temsil eden Toroslar Belediye Spor, yeni sezon için hazırlıklarına başladı.

2010-2011 sezonunda, Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lige katılmaya hak kazanan Toroslar Belediye Spor Kulübü, 9 futbolcuyla dış transfer, 6 futbolcuyla ise iç transfer yaparak, toplam 15 futbolcuyu renklerine bağladı.

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü tesis binasında, Toroslar Belediye ve Spor Kulübü Başkanı Hamit Tuna ve Kulüp Yöneticilerinin de bulunduğu bir imza töreni gerçekleştirildi. Yeni sezon öncesi anlaşma sağlanan 15 futbolcuyla sözleşme imzalayan Başkan Hamit Tuna, Toroslar Belediye Spor'un genç ama yetenekli futbolculardan kurulu ve güçlü bir takım olduğunu belirtti.

Toroslar Belediye Spor Kulübü bünyesine kazandırdıkları 9 yeni futbolcu ile kulübün eski 6 futbolcusuna, yeni sezonun hayırlar getirmesini dileyerek, başarılar dileyen Başkan Tuna, amaçlarının Mersin Sporunda yetişmiş gençleri, ön plana çıkartmak olduğunu belirtti.

Kulübün güçlü yapısıyla, geçmiş dönemde olduğu gibi, yeni sezonda da Mersin’i en iyi şekilde temsil edeceğine dikkat çeken Başkan Hamit Tuna, kulübe profesyonel futbolcular transfer ettiklerini belirterek, yeni futbolcuların, takıma katılmasıyla çok büyük bir güç kazandıklarını ifade etti.

İki dönemdir Mersin Toroslar İlçe Belediye başkanlığı görevini sürdüren Eğitimci kökenli Başkan Tuna, eğitimin yanı sıra Kültür-Sanat ve Sporada önem veriyor.Başkan adeta takımı ile özdeşleşmiş durumda.Yapılan çalışmalarda bunu gösteriyor.

Başkan Tuna; “Toroslar belediye Spor Kulübü, 6 yıl içerisinde Mersin’de liglerde öne çıkışı ve aldığı başarılarla, gücünü ispat etmiş bir takımdır. 2009-2010 sezonunda şampiyonluk ipini göğüslemek suretiyle 3.lige terfi grup maçlarına katılmaya hak kazandık. Ama son maçtaki talihsiz bir skorla, maalesef o statüye çıkamadık. Takımımız, liglerde değişen yeni statü gereği, Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’e katılmaya hak kazandı. Bu anlamda yine Mersin’i, iller bazında da en iyi şekilde temsil etmek adına, ilimizde amatör sporda önde olan futbolcu arkadaşlarımızı takımımıza takviye etmek durumundaydık. Bu yıl için 9 tane futbolcu arkadaşımızı Toroslar Belediye Spor’un renklerine bağladık. Yaptığımız transferler ve çalışmalarla kulübümüzü en üst seviyeye taşıyacağız. Kulübümüz bünyesinde eskiden var olan sporcularımızın bir kısmıyla da sözleşme imzalayarak, ilimizi bölgesel anlamda en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Hedefimiz, arkadaşlık ve takım ruhunun öne çıktığı kolej havası içerisinde bir takım oluşturmak ve Mersin sporunda yetişen gençlerimizi vitrine çıkarmaktır. Toroslar Belediyesi Spor Kulübü olarak, Türk sporuna ve futboluna en iyi yıldızları yetiştirme gayreti içerisindeyiz. Sözleşme imzaladığımız yeni ve eski sporcularımıza başarılar diliyorum. Şansları ve bahtları açık olsun” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Hamit Tuna, konuşmasının ardından, 15 futbolcuyla, bir yıllık sözleşme imzalayarak, sporcuları tek tek tebrik etti.

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesine transfer olan futbolcuların isimleri ise şöyle; İç transferler: Veli Doğan, Mevlüt Metli, Eyüp Özdemir, Memiş Saat, Paşa Ersan, Abuzer Doğan Günüç, Dış Transferler: Telekom Spor’dan Murat Yamaçlı, Gökhan Çırak, Cihan Ok, Mehmet Bıldıran, Anamur Spor’dan, Mehmet Aydemir, Ayhan Tüfek, MESKİ Spor’dan Mahir Kara ve Erdem Aktolun, Akdeniz Belediye Spor’dan Mustafa Dağdelen.

Toroslar Belediye Spor Kulübü, 2010-2011 sezonuna, Ağustos Ayı’nda Nevşehir’de yapacağı hazırlık kampı ile başlayacak.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..