Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Toroslar Belediye Sporu, 10 futbolcuların renklerine bağladı

Toroslar Belediye Sporu, 10 futbolcuların renklerine bağladı
 

TOROSLAR BELEDİYE SPOR, 10 FUTBOLCUYU RENKLERİNE BAĞLADI.


Geçtiğimiz sezon aldığı başarılarla adından sıkça söz ettiren Mersin Toroslar Belediye Spor, 2009-2010 sezon hazırlıklarına başladı. Mersin Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Yöneticileri, Teknik Hoca Mehmet Atay ve Kulübe yeni transfer olan futbolcular, Toroslar Belediyesi ve Kulüp Başkanı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, yeni sezon öncesi anlaşma sağlanan 10 futbolcuyla sözleşme imzalayan Toroslar İlçe Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar Belediye Spor'un genç ama yetenekli futbolculardan kurulu ve güçlü bir takım olduğunu belirtti.

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü’nün tesis anlamında da Mersin’de en önde olan Kulüplerden biri olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Hamit Tuna, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Toroslar Belediyesi Spor Kulübü olarak, dış transferden 9, iç transferden de 1 futbolcumuzla anlaşma imzaladık. Toroslar Belediyesi Spor Kulübü, tesisleşme anlamında Mersin’de en önde olan kulüplerden birisidir. Spor yapmak isteyen tüm gençlerimiz bu tesislerimizden yararlanabilmektedirler. Amacımız yeni sezonda başarılı bir mücadele vererek kulübümüzü güçlendirmek ve kulübümüz bünyesinde top koşturan genç yeteneklerimizi ön plana çıkarmaktır. Aynı zamanda Toroslar Belediye Spor Kulübü her sezon en iyi dereceleri yakalamış bir kulüptür. Umut ediyorum ki, yeni sezonda da şampiyon olmak için en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Yine eksiklerimiz var ise, yönetici arkadaşlarımız ve hocalarımızla bir araya gelerek, bu eksikleri gidermek amacıyla istişare içerisinde olacağız. 2009-2010 sezonun kulübümüz ve tüm takımlar için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesi’ne transfer olan futbolcuların isimleri ise şöyle; Necati Aydın (Erdemli Belediye Spor), Zeynel Çaço (Batman Belediye Spor), Akın Altan (Kırıkhan Spor), İbrahim Yıldırım (Galata Spor), Yaşar Bayerği (D.Kayapınar Spor), Murat Metin (MESKİ Spor), Mevlüt Metli (Aksaray Spor), Veli Doğan (Anamur Spor), Ekrem Özdemir(Anamur Spor), Eyüp Özdemir (Toroslar Belediye Spor).

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..