Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Haziran '09

 
Kategori
Basketbol
 

Toroslar'dan basketbol yaz okulu...

Toroslar'dan basketbol yaz okulu...
 

TOROSLAR’DAN, BASKETBOL YAZ OKULU


Gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla, bölgeyi bir spor merkezi haline dönüştürmek için çalışmalarını yönlendiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, ücretsiz yaz basketbol okulu açtı.

Basketbol okulunu açmalarındaki amacın, futbolun yanında basketbol sporunu da canlandırmak olduğunu belirten Başkan Tuna, kursun yaz döneminin dışında, okul sezonunda da devam edeceğini söyledi.

Spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde açtıkları spor okullarıyla da, gençlerin sağlıklı gelişimine katkı sağlamak istediklerini belirterek; “Sporcu insan yüksek ahlaklı, toplum içerisinde hal ve davranışlarını kontrol edebilen insandır. Bu noktada belediye olarak gençleri spora yönlendirmek adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Gençlik bizim için çok önemlidir” dedi.

Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan 7. Bölge Kapalı Spor Salonu’nda geleceğin basketbolcularını yetiştiren Antrenör Mehmet Alagöz ise, spora ve sporcuya büyük desteğinden dolayı Başkan Tuna’ya teşekkür etti.

1991-2001 doğumlular arasını kapsayacak olan kurslar, Salı ve Perşembe günleri miniklerde 15.00-17.00, gençlerde ise 17.00-19.00 saatleri arasında yapılacak.

Kurslara katılmak isteyenler, Çağdaşkent Mahallesi MTSO Anadolu Lisesi yanında bulunan 7. Bölge Kapalı Spor Salonu ve Toroslar Belediyesi Halkla İlişkiler Amirliği’ne müracaat edebilecekler.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..