Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '09

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Toroslar İlçe Belediyesi, 19 Mayıs dolayısıyla turnuvalar düzenliyor...

Toroslar İlçe Belediyesi, 19 Mayıs dolayısıyla turnuvalar düzenliyor...
 

Toroslar İlçe belediyesi 19 Mayıs dolayısıyla futbol turnuvaları düzenledi.


Mersin'in Toroslar İlçe Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı ve Atatürk'ü Anma günü dolayısıyla bir dizi etkinlikler düzenledi.Düzenlenen etkinlikler kapsamında geleneksel hale getirilen ve bu yıl oldukça iddialı geçen futbol turnuvasına da yer verildi. Kültüre, Sanata, Sağlığa ve Spora ayrı bir önem veren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna bu etkinlikler dolayısıyla dostlukların pekişmesine imza attı.İşte turnuva ile ilgili haberimiz:

Toroslar Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Kupası Köyler Arası Futbol Turnuvası’nda yarı finale çıkan takımlar belli oldu.

Hafta sonu Akbelen Koray Aydın Stadı’nda, oynanan ve birbirinden çekişmeli geçen maçların ardından Bağlarbaşı, Yanpar, Çavuşlu ve Karahacılı köyleri isimlerini yarı finale yazdıran takımlar oldu.

Çeyrek final müsabakalarında Bağlarbaşı Köyü, Çukurkeşlik Köyü’nü 6-1’lik net bir skorla geçerken, normal süresi berabere biten müsabakalarda Yanpar, İnsu’yu penaltılarla 5-2, Karahacılı’da rakibi Emirler’i penaltılarla 5-4, Çavuşlu, Kuyuluk’u 3-0 mağlup ederek, yarı finalist oldular.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu turnuvanın köyler arasındaki birlik ve beraberliğin sağlanması noktasında büyük katkı sunduğuna dikkat çekerek, yarı finale kalan takımlara başarılar diledi.

Müsabakaların centilmence geçtiğinin de altını çizen Belediye Başkanı Hamit Tuna; “Toroslar Belediyesi olarak düzenlediğimiz 19 Mayıs Köyler arası Futbol Turnuvasının çeyrek final maçları yapıldı. Turnuvamızın finalini ise, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenleyeceğimiz bir etkinlik ile gerçekleştireceğiz. Spor herkesin ortak paydasıdır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak geleneksel olarak düzenlediğimiz bu turnuvalarla, kardeşliği pekiştirerek, kaynaşmayı ve dayanışmayı sağlamaya çalışıyoruz. Turnuvadaki bir diğer amacımız da ileride istikbal vadeden genç sporcuları Türk futboluna kazandırmaktır. Ben burada yarı finale kalan takımlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Oynanan çeyrek final müsabakalarının ardından 9 Mayıs Cumartesi günü Akbelen Koray Aydın Stadı’nda oynanacak yarı final eşleşmeleri ise şu şekilde; saat:13.00’te Bağlarbaşı-Yanpar, saat:15.00’te Çavuşlu Karahacılı

Başkan Hamit Tuna tüm halkımızı ve spor severleri bekliyoruz dedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..