Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mayıs '09

 
Kategori
Futbol
 

Trabzon' da Guiza show

Trabzon' da Guiza show
 

Derbilerin kralı bugün Trabzonspor karşısındaydı.


Trabzon maçının önemi , Fenerbahçe bu sezon derbi maçı kaybetmedi. Bu yüzden önemliydi. Maça Trabzonspor iyi başladı. Bunda Aragonesin payı çoktu. Aragones ne hikmetse maça çizgi defansla başladı. Bu yüzden Bordo mavililer arkaya adam atarak posizyon bulmağa başladı. Sağdan gelen ortayla Umut Bulut golü attı . Trabzonu öne geçirdi. Geçen sene de Buna benzer goller atmışlardı bizlere. İkinci yarı bitmeden, sahada gezinen aldığı topu bi türlü kullanamayan Alex de Souza golü atarak beraberliği sağladı. İlk yarının sonundaki gol olmasaydı Fenerbahçe’nin işi zor olurdu. İkinci yarıda dede uyandı ve çizgi defans’tan vazgeçti. Riskli olmayan defans kurgusuyla sahaya çıktı. Tam 45 dakika Fenerbahçe rüzgarı esti. Devid’in karşı karşıya kaçırdığı goller. Kaleciyi çalımlasa önüne bomboş kale gelecek yuvarlayacak ama devid rastgale vuruşlarla bizlere yuh detirtti. Bir tek Guiza iyi performans gösterdi. Diğerleri çok kötüydü. Selçuk aldığı topları ezdi. Uğur her zamanki gibi kendisi oynamaya kalktı. Paslaşma sıfır(0). Kazımın ortasıyla Guiza topu ağlara gönderdi. Guiza sonucu belirledi.


Guiza top tuttu. İlk yarıdaki golde İspanyolun payı çoktu. Fenerbahçe başta belirttiğim gibi derbi kaybetmeyerek sezonu bitirdi. Galatasarayı her zaman yendik. Trabzonu ve Beşiktaşı son 6 senedir hep yeniyoruz. Bu bizim için önemliydi.


Trabzonu yendikten sonra bu Feneri yine yenemedik diye Trabzonlu taraftarlar çok üzüldüler. Guiza’nın o golü Trabzonu yıktı.


Seneye görüşmek üzere derbilerin kralı. Hakem de hiç sırıtmadı.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..