Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Şubat '10

 
Kategori
Futbol
 

Trabzonspor-İ.B.B.(K) maç öncesi yorum

Trabzonspor-İ.B.B.(K) maç öncesi yorum
 

* Güneş’in oyunda takımın zaten iyi sonuç alıyor olduğu bir dönemde değişikliğe gitmiş olması Trabzonspor için uzun vadede artı.

* Manisaspor maçında goller iç oyuncularının etkinliği sonucu geldi. Trabzonspor futbolu bilen + hızlı düşünebilen + iki ayağını da kullanabilen + topa iyi vurabilen iç oyuncularına sahip. Colman, Selçuk, Sezer, Ceyhun. Beklerin savunmasına güvenip bu oyunda ısrar edilebilir. Zayıf bekleri ya da güçlü kanat oyuncuları olan takımlara karşı Gabriç, Serkan gibi oyunculardan yararlanılabilir.

* Fazla güven hep bozar. Trabzonspor bu maçta psikolojik unsurun etkisiyle Manisaspor maçına nazaran kötü görünebilir. Güneş bu unsuru dikkate alarak bu maça farklı kadroyla çıkabilir.

* Avcı ön alanda olabildiğince yetenekliyle oynuyor. Belediyespor'un gol atmak zorunda olması Trabzonspor'un işini kolaylaştırabilir.

* Belediyespor arkada fazla düz. Trabzonspor maçında acemice penaltı yaptılar, Gezer görmedi. Beşiktaş maçında Tello'ya Van Basten muamelesi yapıp penaltı yaptılar, Özkalfa görmedi. İlk maçta hakem kaçırmadı, Umut kaçırdı. Bu kez şanslı olmayabilirler.

futbolteknik@hotmail.com

 
Kayıt tarihi
: 05.03.09
 
 

Felsefe okudum. İnsan denilen sürüye hakikatini hissettirmeye seviyorum. Araba ile kıyafet ile kendi..