Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '14

 
Kategori
Futbol
 

Trabzonspor'un yol haritası

Trabzonspor'un yol haritası
 

              Geçmişte UEFA ve FİFA’ya şikâyet mektubu yolladıklarında işe yaradığını gördükleri için bu kez daha kapsamlı bir şikayet mekanizmasını devreye sokacaklar. Bu yüzden ilk olarak güneş sisteminde ki tüm gezegenlere şikâyet mektubu gönderilecek ve mağdur edebiyatı yapılacak. Hatta küçük Emrah’lı Türk Filmlerinden alıntı yapılacak!

               Ardından tüm galaksiye; TFF, Türk Adaleti, Fenerbahçe ve kendilerine 1 milyon dolar gönderdiklerini söylediği için Mecnun Odyakmaz hakkında şikâyet mektupları gönderilecek. Burada ajitasyon değil başkanlarının sürekli yaptığı gibi tehdit içerikli bir ifade kullanılacak. Özel yetkili mahkemelerin kusursuz mahkemeler olduğu ve verdikleri tüm kararların adil olduğu savunulup bu kapsamda bu mahkemede görülen diğer davalar ve verilen kararlarında haklı olduğu savunulup serbest kalan tüm askerlerin yeniden tutuklanması gerektiği savunulacak.

              Devamında Avrupa’nın çeşitli Ülkelerinde ve ülkemizde yalandan sokağa dökülme, maçlarda tribünde olay çıkartmaya yani futbol terörü estirmeye başlanacak!

              Son olarak da bütün bunlardan kazanım elde edilemezse;

- Fenerbahçe'ye inat ilk olarak Olcan ve Onur bedava Galatasaray'a gönderilecek

- Galatasaray ile oynadıkları her maçı rakiplerine hediye edecekler ve onların Fenerbahçe ile olan şampiyonluk mücadelelerine destek olacaklar!! Yıllarca yaptıkları gibi...

 
Toplam blog
: 30
: 822
Kayıt tarihi
: 19.10.11
 
 

Öncelikle Merhaba... 1982 Zonguldak doğumluyum. Üniversite mezunuyum. Özel bir bankada yaklaş..