Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Istanbul Universitesi Iktisat ve Northumberland University HNC in Computing

 
 
Gezi'de"Aleviler" mobilize edilmişti, Halkbank operasyonunda "Cemaat" öne sürüldü; sırada kimler var

Inanilmaz seyler yaziyorsunuz. Egitimi olan ancak gozune taktigi "taraftarlik" gozlugunu bir turlu cikaramayan bir yorumcu durumundasiniz. RTE basbakan olmadan once ABD'ye davet edilen tek Turk siyasetci. Kurtlerle yapilan anlasmalari ABD'nin arzusu ve BOD projesinin esbaskani olarak yaptigini kendisi soyledi. Kim ADB'nin taseronu? CHP mi? ABD ilimli islam demokrasisi diye bir rejimin olamayacagini gormus bulunuyor ve destek bitti. Bakin ben size sorsam Turk musunuz diye cevap vermekten kacinirsiniz. Diyemessiniz. Kendinizi ummet olarak gormeyi ve dunyaya Islamin hakim olacagi kafasiyla "otekilere" nasil yasamalarini soylemek mebahtir. Oyle CHP ABD ittifaki falan diye konusun, asil ittifakcilar sizin taraftari oldugunuz partilerin mensubu. Nasil "Hoca" ile ittifak bozulduysa simdi de ABD ile bozuldu. Uzulmeyin parayi yapan yapti onlar keyfini surerken siz de "ben yanlis dusunmedim" diye kendinizi avutursunuz.

26 Aralık 2013 17:38
Domuz Gribi Aşısı Oldum..Stop... Hayattayım..Stop..

Ingiltere'deyim durum ayni. Bir kaos bir kaos. Ben olmayacagim niye cunku lazim degil. Hamile degilim (erkek oldugum icin imkansiz), astmam yok, kalp hastasi degilim gereksiz. Eger kapimi gelir calarsa ona gore muamele etmeyi dusunuyorum. Yeter ya kus, domuz balina giribi yeteeeeeer.

24 Kasım 2009 11:55
F.Bahçe - G.Saray derbisinin yüzüncü yılında; Fenerbahçelilik...

Dostum, Iyi guzel yazmissin. Bence hic abartili olmamis. Eline saglik. Ben Didi zamanlarini (babam beni antremanlarini seyretmeye gotururdu), datcu'yu, cemil'i, alparslani, osman'i hatirliyorum. Ahhhhh ne gunler ne gunler. Tesekkurler sana. Koray

19 Ocak 2009 11:16
 
Toplam blog
: 1
: 145
Kayıt tarihi
: 13.09.11