Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '16

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Transformal Nefes® Nedir ?

Bu yazımda daha önce transformal nefesle ilgili paylaştığım bilgileri tekrar paylaşmak istiyorum. 

Transformal nefes, kişinin kendi kendini şifalandırabileceği en güçlüşifa tekniklerinden biridir.  Bu kadar güçlü olmasının sebebi nefesle birlikte bedendeki yaşam enerjisi ile çalışmasıdır. Transformal nefes tekniği, Dr. Judith Kravitz tarafından keşfedilmiştir. 

Transformal Nefesin üç seviyesi vardır. Birinci seviye kısıtlanmışnefes kalıplarınıaçmak , temizlemek ve daha etkin ve kolay nefes almayıöğrenmekle ilgilidir.  Kişi nefesini açarak bedenin doğal iyileştirme kabiliyeti için gerekli olan enerji ve desteği alarak iyiliği alma ve yaşam kapasitesini büyük ölçüde arttırır. 

Transformal Nefes’in ikinci düzeyi nefesin kısıtlanmasına sebep olan bilinçaltındaki travma ve olumsuzlukların iyileştirilmesi ile ilgilidir. Nefesin kısıtlıolduğu yerlere nefes alarak travma ve olumsuzlukların enerji bedeninizdeki etkisini azaltabilirsiniz. Ve böylece deneyimleriniz içindeyken kapalı bir nefes yerine açık bir nefes içinde kalırsınız. Açık nefes sayesinde düşünce ve duygular bütünlenecek ve kalıcıolarak daha yüksek bir enerji frekansına dönüşecektir. 

Bilinçaltının alt kısımlarıbir kez açılmaya ve temizlenmeye başladığında, ruh ya da manevi farkındalığın yer aldığıdüzey olan bilinçaltının daha yüksek düzeylerine bir açılım yaratılır 

Her Transformal Nefes seansı, bu üçseviyenin gerçekleşmesi üzerinedir. Ancak her bir düzeyde geçirilen süre kişinin ihtiyaçlarıdoğrultusunda belirlenir. Her nefes seansıile birlikte daha çok hafifler ve arınırsınız. Daha fazla neşe ile illüzyonların ardına bakabilme ve içsel rehberinizi takip etme yeteneğinizi arttırırsınız.

Transformal Nefes Çalışması yaşam gayretiniz içinde daha güçlüve sevinçli bir hayat yaşamak için kullanabileceğiniz en değerli tamamlayıcıtekniklerden biridir. Eğer henüz tanışmadıysanız gündeminize almanızın tam zamanı…

Her Daim Sevgi ve Işıkla

Nefestr.com

Sibel KAVUNOĞLU

 

KAYNAK: Dr. Judith Kravitz’in “Derin nefes al, neşeyle kal” kitabı

 

 

 
Toplam blog
: 615
: 248
Kayıt tarihi
: 09.11.10
 
 

Geçmişte finans sektöründe ağırlıklı olarak iyileştirme ve geliştirme projelerinin hayata geçiril..