Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

20 Ekim '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Trençkot Kombin Önerileri

Trençkot Kombin Önerileri
 

Bir ceket ve birçok kombin. Birçok alternatif ve tek ceket. Trençkot modelleri anlatılması kısa ve anlamlandırması net ceket tipleri arasında. Zamansız yönüyle her sene tekrar pişip pişip önümüze çıkması da cabası. Bu durumdan da kimsenin pek şikayet ettiği de yok üstelik. Yaz bitiyor, Sonbahardan Kış mevsimine ilk geçişlerde herkesin sırtını sıvazlayacak bir trençkotu oluyor. Tabii ki değişen, öne çıkan renkleri ile kombin önerileri konusunun favori parçası haline dönüşüyor. Kimi bu seçimlerinde sezonun o baş döndürücü tavsiyelerine kucak açarken, kimisi de zamansızlığından yararlanarak dolapta asılı duran ve hali hazırda bulunan trençkot modelinden vazgeçemiyor. 

2015 /2016 Sonbahar Kış Modası ve Trençkot

Toprak tonlarının sezon anlaşması sokak modasında çoktan kabul edildi. 70'ler hakimiyeti de bu kabullenmişlikle beraber başına buyruk havasından bir gıdım eksiltmiyor. Trençkot denildiğinde tabii ki de renk seçimi toprak ya da camel gibi can alıcı renklerle sınırlı değil. Hatta sade ve düz renklerin yanında grafitti desenlere rastlamak mümkün. Biraz hareketli, renkli ve desenli halleri de yine geçtiğimiz sezondan yeni sezona aktarılanlar arasında. Hangisini giymeli? Nasıl kombinlemeli?

Jean Kumaş

Denim kumaşın rahat tavrı efor sarf edilmeden elde edilen şıklığa davetiye gönderiyor. Kot kumaşlar kullanılarak tasarlanmış trençkotlar ile 'jean on jean' açılımını genişletebilirsiniz. Elbise kombinleri ile de tarzınıza bir tutam enerji katabilirsiniz.

jean trençkot

Süet Trençkot

Lüks bohem yine ve yeniden sokak stilleri trend sıralamasında zirvede. Bu sefer sade ve yalın duruşu ile trençkotlarla gündeme geliyor. Pantolon kombileri, etekler, elbiseler ve aklınıza ne gelirse hepsinin üzerinde bitiveriyor. Ani ve olağan bir şekilde bohemin kapısını lüks taraflara açıyor.

süet trençkot

En Normali

Normcore tarz basit giyinmenin en şık halini günlük stillere çoktan aşıladı. Bir kot, bir tişört yeterliliğinde hava şartları trençkotları da içerisine alıyor. Tüm kombini de tabii ki spor ayakkabı konforu tamamlıyor.

trençkot

Sportif bir görünüme doğal bir duruş kazandıran trençkotlar, şık bir kombinin ise tamamlayıcı unsuru artık. Havanın geçiş dönemindeki o biraz ılık tavrı için ise bir kurtarıcı. Farklı kombin önerilerinden ilham almak için " 2016 Trençkot modelleri" yazıma tıklayabilirsiniz. Ayrıca sokak modası, trendler ve stil önerilerimi blog adresim 'www.modaviki.com' üzerinden de takip edebilirsiniz.

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..