Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '11

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Trend raporu: Geniş Paça, Yüksek Bel, Sağlam Adım Marş!

Trend raporu: Geniş Paça, Yüksek Bel, Sağlam Adım Marş!
 

Bu sezon pantolonlar şahlanarak sokağa iniyor hanımlar! Binbir çeşit modelin içinde en göze çarpan,  bizi eskilerin güzelliğine en hızlı götüren ise 70'lerden kopup gelen geniş paçalı ve yüksek belli pantolonlar... Ama dikkat, basen alarmı:)

 
Renk ve Doku
 
Podyumlarda geçen kış sezonunda özellikle karamel, devetüyü, beyaz gibi soft renklerde gördüğümüz geniş paça pantolonlar bu sene daha güçlü renklerde, mücevher tonlarında emrinize amade. Zümrüt yeşili, yakut kırmızısı, kehribar sarısı... Tüvid, kaşe, krep...  Bu model pantolonlara "editor's pants" deniyor, yani otomatikman havalı, otomatikman kendine güvenli bir görünümü garanti ediyor:) Kumaş modellerin  yanında geniş paça jeanler de bohem kombinlerde yerini alıyor. 
 
En selektif markalardan en ulaşılabilir olanlara kadar bu sezon bir çok katalogda birbirine benzer sayısız seçeneğiyle geniş paçalı, yüksek belli pantolonlar 70'lere; ve hatta kürk etoller, ve geniş çeperli şapkalar ekleyerek 40'lara şık bir selam durmak  üzere sizi bekliyor.
 
Peki bu pantolonları nasıl giymeliyiz?
 
Yukarıdaki görselde bir kaç kombin önerisi size ilham verebilir. Aksesuar "stil sahibi" kadının en önemli silahı, en büyük yardımcısı ve aşağıdaki ipuçlarında da başrolü oynuyor.
  • Öncelikle bu pantolonların size uzun ve ince bir silüet kazandırabilmesi ve olduğunuzdan daha geniş kalçalarınız varmış gibi göstermemesi için çok uzun boylu değilseniz yüksek topuklarla giyin, önden baktığınızda beli ince silüeti uzun gösteren bu pantolonlar olmuş mu olmamış mı anlamak için arkadan duruşuna da bakmayı ihmal etmeyin, topukların yarattığı farkı işte orada bulacaksınız
  • Üzerine bol ve uzun parçalar değil daracık balıkçı yaka kazaklar, kuplu fularlı gömlekler, bele oturuk dar ceket ya da paltolar giyin.
  • Bu pantolonlarda kemer inanılmaz fark yaratıyor, özellikle 2 parmak kalınlığında ya da ince kemerlerle belinizi daha ince gösterecek şekilde kombinleyebilirsiniz.
  • Bluzunuzda seçeceğiniz dökümlü, yarasa ya da kol ağzında daralmış bol kollar da bu pantolonlara çok yakışacaktır.
  • İncecik stilettolar değil platformlu, kalın topuklu ya da dolgu topuklu ayakkabı ya da botlar, keskin hatları olan çantalar, büyük aksesuarlarla görüntünüzü tamamlayın!
  • Aksesuarlarda altın madalyonlar, işaret parmağında iri taşlı yüzükler, altın ya da gümüş detaylı maskülen saatler, fular, eşarp ve geniş kenarlı şapkalar, formlu çantalar ise bu pantolonlarla oluşturacağınız kombinleri daha yukarıya taşıyacaktır.

Styleboom

http://style-boom.blogspot.com/

 
Toplam blog
: 6
: 422
Kayıt tarihi
: 28.11.11
 
 

Stil Trend Moda ..