Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mart '09

 
Kategori
Güncel
 

Trenden düşen üniversiteli öldü

Trenden düşen üniversiteli öldü
 


"Sakarya Üniversitesi öğrencisi genç, inmek istediği trenin altında kalarak hayatını kaybetti.

Kadıköy'de bir üniversite öğrencisi inmek istediği trenden dengesini kaybederek düştü, hareket eden trenin altında kalan genç yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Sakarya Üniversitesi İşletme Bölümü 2. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Eyüp Vatandaş (20), Sögütlüçeşme Tren İstasyonu'nda trenden inmek istedi.

Bu sırada dengesini kaybeden Vatandaş, tren ile istasyon arasındaki boşluğa düştü. Vatandaş, hareket eden trenin altında hayatını kaybetti.

Eyüp Vatandaş'ın cesedi, polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı." (kaynak: www.milliyet.com.tr )


İlkokulda aynı sınıftaydık Eyüp'le. Sabahları dersten önce " Dur bi fıkra anlatacağım." Ders arasında " Ya bi kalem versene, kopya versene" demeleri eksik olmazdı. Uzun zamandır yüzyüze görüşememiştik, msn aracılığıyla olan sohbetimizde en yakın zamanda buluşma planları yapmıştık. Ama o bize veda etti. Şimdi ise olayı öğrenen herkes birbirine " İnanamıyorum. Böyle birşey olabilir mi? " diyor. Çok erken be Eyüp!!! Çok erken!!! Çok üzgünüm Eyüp'ü tanıyan herkes gibi... Mekanın cennet olsun...
 
Toplam blog
: 25
: 600
Kayıt tarihi
: 03.06.08
 
 

20 yaşındayım. Hem çalışıyorum, hem okuyorum. Kendime birşeyler katma çabasındayım her zaman.....