Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mart '09

 
Kategori
Müzik
 

TRT, HADİSE'nin "Düm Tek Tek" klibini çok erotik buldu.

TRT, HADİSE'nin "Düm Tek Tek" klibini çok erotik buldu.
 

Erotik merotik ama kız işi biliyor.


Hadise gerçekten çok akıllı bir kız. Gündemde kalmasını beceriyor.
Bundan önceki Eurovision yarışmacılarımızın hiçbiri Hadise kadar ses getirmemişti.
Bu kızımız hem dış basında hem de ulusal medyada devamlı kendinden söz ettiriyor.

54. Eurovision Müzik Yarışması
19 Mayıs 2009'da Moskova'da yapılacak. Sabırsızlıkla bekliyoruz, çünkü Türkiye'yi temsil edecek olan HADİSE gerçekten hep hadise oluyor medyamızda. Hatta Milliyet Blog'da da yazarlarımızın ateşli tartışmalarına sebep oldu, daha da olur.

Köleydi, möleydi, şöyleydi, böyleydi durumları...

* Hadise'nin "Düm Tek Tek" şarkı klibi geçtiğimiz günlerde Metin Arolat yönetiminde yeniden çekilmiş.
Ne var ki bu klip TRT yönetimi tarafından çok erotik bulunarak, yayına alınmamış, düzenlemelerle tekrar çekilmesi istenmiş. Basın böyle yazıyor. Ama klip internet ortamında her yerde yayında. Sadece TRT'de seyredemedik.

* Hadise takım elbise ve kravatla sahneye çıkıyor. Arkasındaki dansçı kızlar en seksi kıyafetlerle erkeklerin yüreklerini hoppada zıppada durumlarına sokuyor.

* Bu huysuz dansçılar, masum HADİSE kızımızı da baştan çıkararak, takım elbisesini üzerinden alıveriyorlar. Töbe, töbe!..

Kızımız da onlar gibi, yarı çıplak, şıkıdım da şıkıdım...

Düm... Tek... Tek...

Yani "Teker teker gelin!" gibi bir şey.

* Şarkı da, kıvrak danslar da, dansçılar da, Hadise de hepsi benim hoşuma gidiyor. Benim gibi düşünenlerin sayısı da oldukça fazla. Ama... Böyle giderse TRT yönetimi, yarışmaya az kala kıyafet şartı koyup, kızı da dansçılarını da türbana, çarşafa sokacak.

* Hadise de inadına soyundukça soyunuyor mübarek. Kızım biraz ortayı bulsana. Bu memleketin adını kötüye çıkaracaksın yaa!

* Biz dünyaya türbanlı bir millet olarak tanıtıldık. Tanıtım elçilerimiz de Emine Erdoğan ve Hayrünüsa Gül Hanımefendiler. Allah razı olsun kendilerinden, hamdolsun para bile almadan Türbanlılar Ülkesi Türkiye tanıtımını çok iyi yapıyorlar.

* Bu kızımızı böyle anadan üryan, Düm Tek Tek diye hoplarken, zıplarken görecek olan diğer Dünyalılar 19 Mayıs'ta tam şaşıracaklar. "Ne oluyor bu 'Çılgın Türkler'e, bunları Allah taş yapacak, çarpılıp yamulacaklar" diye düşünecekler.

* Böyle erotik kıyfetleri bahane edip bizi AB'ye de almayacaklar, ABD'ne de vizeli bile sokmayacaklar.
Başbakanımız hamdolsun çocuklarını okuttu da, diğer bakanlar, bakmayanlar çocuklarını zengin abilerinin burslarıyla ABD'de okutup üfletemeyecekler.

En önemlisi kalbinden malbinden rahatsız olan kabine üyeleri, istihareye yatsalar bile, yüce Rabbım onlara "Cleveland'a git, şifa bulacaksın!" demeyecek. Unakıtan acele etti de fırsatı değerlendirdi.

Gazete haberine göre TRT'ciler klibin yeniden montajlanmasını istemiş ama Hadise buna yanaşmıyormuş.

Hadise 3 ay önce verdiği röportajda TRT’yle ilgili olarak şunları söylemişti: “TRT yetkilileriyle ilk olarak bir araya geldiğimizde onlara Belçika’daki konser görüntülerimi izlettirdim. Kıyafetleri açık bulmalarından korktum. Altımda şort, üzerimde korse ve sütyen vardı. TRT Müzik Dairesi Başkan Yardımcısı Ümran Hanım ’Hiç umrumuzda değil, kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyin. Bizim açımızdan sorun değil’ dedi ve içimi rahatlattı. TRT kıyafetime karışsaydı bu iş olmazdı.”

Şimdi klip yeniden mi çekilecek, yarışma gecesi giyilecek kıyafetlerde de sorun yaşanacak mı? Merakla bekleniyor.

Klibin linki:

http://www.milliyet.com.tr/yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1074251

Mustafa Mumcu, 23 Mart 2009

Bu blog Milliyet.com.tr sitesinden 1176 kez görüntülenmiştir

 
Toplam blog
: 324
: 2811
Kayıt tarihi
: 10.04.07
 
 

06. 06. 1945 İzmir doğumluyum ve İzmirli olmaktan da gurur duyuyorum. 1968 yılında birkaç yıllığın..