Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '09

 
Kategori
Magazin
 

TRT Hadise'yi veto etti...

TRT Hadise'yi veto etti...
 

Hadise


Hadise klip’i hadise yarattı.

TRT’nin klibi erotik bulduğu ve “değiştirin” yolundaki haberleri doğrusu pek ciddiye almıyorum. Alaaddin’in lambasından cin çıkarırcasına görüntüye düşen alev topları kirlilik yaratıyor. Hele ortadan ikiye bölünüp Hadise’yi bistüyer ve şort ile ortada bırakan vasatlığa ne demeli. Doğrusu elbiseyi hazırlayan her kim ise mutlaka çok emek vermiştir, haksızlık etmek istemem ama işi panayır gösterileri sınıfına indirgemiş.

Her neyse, TRT sadece klibi beğenmediği için “yenileyin” dese de sansür olarak değerlendirilip gündeme düşeceği için ortalık Hadise üzerine yürütülen geyikler ile biraz gölgelenecek. Şu seçim ortamında gündem yaratmanın, gündem değiştirmenin de en azından zararı olmayacağını söyleyelim.

Ankara’da reklam panolarına bir gecede “Gökçek Gidecek, Sol gelecek!” afişi yapıştırarak “Karayalçın gelmesin diye Gökçek’e oy verin!” demek bile daha zekice bir buluş ortadan ikiye bölünen giysinin yanında.

Hadise klibini internete düşmüş halinin dışında görme olanağımız olmadı. Görsel efektlere boğulmuş bu kilp yerine Hadise’nin Düm Tek Tek ile tanıdığımız doğallığı daha iyiydi.

Hadise cephesinden yapılan açıklamalara göre klibi değiştirmeyeceklerini öğrendik. TRT’ye üç seçenek sunduklarını ve bunun dışında herhangi bir çalışma yapmayacaklarına dair açıklamalar basında yer aldı.

 
Toplam blog
: 1114
: 827
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Ankara'da yaşar, dünyalı,aynadaki görüntüsüne muhalif, vicdan hesapları yapmaktan yorgun, yaşanıl..