Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '08

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Truva Dergisi bir yaşında

Truva Dergisi bir yaşında
 

Gezi kültürünü geliştirmek, profesyonel, amatör, gezginlerin gözlemlerini insanlarla paylaşmasını sağlamak, ülkemizin ve dünyanın güzelliklerini gezgin ruhlu insanlara duyurmak ve gezi merakını artırmak gibi amaçlarla İnternet ortamında ayına başlayan Truva Gezi Dergisi ikinci yaşına girdi.


Gezi yazılarının ağırlıklı olarak yer aldığı İnternet dergisine yaş, cinsiyet, milliyet farkı olmadan herkes yazı gönderebiliyor. Gezi, kültür, gezi maceraları, yöresel yemekler, tarihi mekanlar, müzeler, manevi mekanlar, ören yerleri, gezi üzerine denemeler ve gezi kültür etkinlikleri hakkında haber, yazı ve fotoğrafların yer aldığı site Hasan Mahir yönetiyor.


Hasan Mahir ve Tolga Çandur'un editörlüklerini yaptığı Truva Gezi Dergisi'nin Şubat 2008 tarihli 13. sayısında Tolga Çandur'un “Antakya ve St. Pierre Kilisesi”, Kebir Polat'ın “İki Komşu Yuşa (as) ve Pirsefa”, Nazmiye Alp'in “Maraş İşi Sırma İşlemeciliği” başlıklı yazıları ile “Mardin Ulu Camide Sakalı Şerif” başlıklı haber yer alıyor.


İçeriğindeki yazıları okumak için abone olmanın gerekmediği dergiye http://truvadergisi.com adresinden ulaşabilir, isterseniz haberler ve yazıların altına kendi yorum ve görüşlerinizi yazabilirsiniz. Siteden derginin tüm sayılarına ulaşmak da mümkün.

 
Toplam blog
: 65
: 3295
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

Çeşitli dergi ve gazetelerde, gezi, deneme, öykü, şiir yazan bir yazar. ..