Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

TŞK

İşten çıkarılma korkusunu yoğun hisseden banka personeli, genel müdürlükten gelen fazla mesai baskısını gönülsüz ve çaresiz bir şekilde kabul etti. Dört hafa boyunca hergün iki saat fazla çalışıldı, cumartesi pazardan bir günü kurtarabilenler kendilerini şanslı saydı. Bu sürecin sonunda bağlı bulundukları müdürden bir e-mail geldi ;

Tüm personelimize "tşk" ederim.

Evet. tşk. Müdür Bey "Teşekkür ederim" yazmaya bile üşenmişti. Herhal çok meşgul olacaktı, bir kaç tuşa basarak kaybedeceği zamandan tasarruf etmişti.

***

Öznur "tüm personelimize "tşk" ederim" yazan ekranına uzun uzun baktı. Bir cevap yazmaya karar verdi. Tüm müdürlere ve tüm arkadaşlarına gönderecekti. Dakikalarca tuşları döverek yazdı, hırsını bilgisayardan da çıkardı. Ama öfkesi yazmasına mani oluyor, yazdıklarını bir yere vardıramıyordu. En sonunda yüzünde sinsi ve muzaffer bir komutan gülücüğü belirdi. Bir cümle yazıp arkasına yaslandı. Karşısında oturan Aykut "hayırdır?" dedi ve o sırada Öznur'dan bir mail aldı. O mail i sadece Aykut değil, tüm banka personeli almıştı.

Şöyle yazıyordu;

Sen bizimle "tşk" mı geçiyorsun?

K.




***********
dilenci vapuru @ facebook : katıl, mutlu ol, mutlu et

 
Toplam blog
: 295
: 733
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Bugün ölseniz mesela, ya da hafifletelim biraz hadi, bu giriş çok karamsar oldu. Bugün ortadan kay..