Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Şubat '19

 
Kategori
TV Programları
 

Tuba Büyüküstün de Netflix'te!

Bu sabah Twitter da dolaşırken Birsen Altuntaş'ın bir tweet haberini okudum.

Netflix başrolü Tuba Büyüküstün'ün oynayacağı "Ottoman Rising" (Osmanlı Yükseliyor) Türk yapımı mini bir dizi için anlaşmışlar. Osmanlı'nın yükseliş döneminde Fatih Sultan Mehmed'in hayatını konu alacak 6 bölümlük bir dizi olacakmış.

Diziyi Karga Seven Pictures'in kurucu ortaklarından Emre Şahin yönetecekmiş.

Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü oynadığı ‘Cesur ve Güzel’ dizisiyle seyirci karşısına çıkan Tuba Büyüküstün’ün merakla beklenen yeni projesi belli oldu. İkiz kızlarına zaman ayırmak için iki sezondur çalışmaya ara veren Tuba Büyüküstün sonunda setlere dönecek. Dizide 'Mara Hatun' karakterini can verecek olan Tuba Büyüküstün, Fatih Sultan Mehmed'in annesini oynayacakmış.

5 Aralık 2018 gecesi Çağatay Ulusoy'un Hakan: Muhafız dizisinin tanıtım gala gecesinde karşılaşmıştık. Şimdi düşününce anladım, meğer o günlerde Netflix ile konuşmaları varmış ki, Tuba Büyüküstün de oradaydı. İlk bölümü seyretmiş, sonra da kokteylde ben Çağatay ile konuşurken o da yanımıza gelmiş tanışmış, konuşmuştuk.

Tuba Büyüküstün benim takdir ettiğim ve sevdiğim bir sanatçıdır. Kara Para Aşk dizisini severek izlemiştim. Engin Akyürek ile başrolü oynadığı dizi, 12 Mart 2014 tarihinde başlamış, 15 Temmuz 2015 tarihinde 54.bölümü ile ekranlara veda etmişti, Güzel bir polisiye aşk dizisi idi.

Şimdi de, bu Netflix dizisinde Fatih Sultan Mehmed'in annesi "Mara Hatun" karakteri ve güzelliği ile ön plana çıkacak ve başarılı olacaktır.

Çağatay Ulusoy'dan sonra Tuba Büyüküstün de Netflix dizilerinde oynayacak sanatçımız olacaktır.

Başarılar diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

  • *Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..