Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mayıs '20

     
    Kategori
    Yemek - Mutfak
     

    Tuğba Özay ile Mıhlama Yaptık

    Herkese merhabalar artık ben de Pembe Nar ailesinin bir üyesiyim ve burada olduğum içinde çok mutluyum… İlk yazımı harika bir yer ve harika bir insanla paylaşıyorum. Tuğba Özay ile tamamen doğal ürünler satan bir mekanda buluştuk. Buradaki tüm ürünler direkt olarak üretici olan köylüden ve çiftçiden temin ediliyor. Tüm ürünlerin doğal olması ve hiçbir şekilde rafine işlemden geçirilmemesi lezzetlerin saf kalmasını sağlıyor.
     
      Şimdi gelelim konuğumuz olan Tabiatın Kızı Tuğba Özay’a. Doğaya ve tabiata olan sevgisini bilmeyeniniz yoktur. Survivor 2016’da göstermiş olduğu performans da ismini destekler nitelikteydi. Aslında röportajın biraz mesafeli ve durağan geçeceğini düşünürken kendisi şen kahkahaları ve samimi tavırları ile hepimizin enerjisini yükseltmesi benim de işimi kolaylaştırmadı değil. Gastronomi ve gündelik hayata dair tüm merak edilenleri bizler için yanıtlayan Tuğba Özay iş yoğunluğundan ötürü mutfağa çok giremese de bir Karadeniz kızı olduğunu bize hatırlatmak için mutfağa girdi ve bizim için mıhlama yaptı. Aslında yapmaya çalıştı desek daha doğru:)
       
    Sürekli seyahatlerde olduğu için evden çok dışarıda yemek yemek zorunda kalan Tuğba Özay en sevdiği lezzetlerin Lübnan, İtalyan, İspanyol ve Uzak Doğu mutfaklarına ait olduğunu belirtti. Yine de her şeye rağmen annesinin böreklerinin ve patates köftesinin yerini hiçbir yemeğin tutamayacağını söyledi. Yemek sohbetimizin yanında ekonomi konularına da değindik:) ‘Değindik’ diyorum ama… Ülkeyi kalkındıracak çılgın projesi ile hepimizi kahkahaya boğan Tuğba Özay’a büyük ikramiyenin bir an önce çıkmasını umut ediyor ve yeni projelerinde başarılar diliyorum:) Şaka bir yana bu keyifli, samimi sohbet için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Ayrıca yemek sözüm baki Tuğba Hanım:)
     
    Haftaya görüşmek üzere… Lezzetin peşini bırakmayın!
     
    Fotoğraf: Gürcan PINARCI  /  Kamera: Ömer Ersoy YILDIRIM

     

     
    Toplam blog
    : 1
    : 46
    Kayıt tarihi
    : 29.05.20
     
     

    ..