Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kompozisyon derslerini biraz daha fazla önemsediğim, uzun cümleler kurmaya başladığımdan bu yana seviyorum yazmayı, okumayı ki ilkokula dayanıyor tarihçesi. Ne kadar güzel bir his içinde bulunulan ruh halinin kelimelerle dans edercesine anlatımı... Çok sevmeme rağmen ne edebiyat ne de Basın Yayın okuyabildim.Ö nce Büro Yönetimi ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Balbay'dan cevap geldi.

2 yıl 3 ay 5 gündür ailesinden, gazetesinden, çok sevdiği gazetesinden ayrı. kısıtlı. Suçunun ne olduğunu bilmeden, inandırılmak istenen senaryolarla özgürlüğünü kısıtlıyor, sadece doğruları yazan kaleminden, aydınlık fikirlerinden mahrum bırakıyorlar Balbay sevenleri, hatta varsa sevmeyenleri bile. Güne yazılarını okuyarak başlamak zenginleşmektir benim için. İnce espirilerine gülümsemeyi, Emin Çölaşan'la tv programı yaptığı pazar günleri saat 11:00'de ekran karşısında olmayı, çok özlüyorum. Beynime kazılı duruyor bir süre önce meslekdaşı Mustafa Mutlu'ya yazdığı mektupta söylediği ''siz hiç sevdiklerinize koşarken cama çarptınız mı ?'' sözü. Sarılamadığı oğlu Deniz'in telefon ahizesinden sesini öpmeye çalışmasındaki duygusallığı görür gibi oldukça gözlerimden akan yaşların tesellisi bitecek elbet bugünler, ''Balbay çıkacak yine yazacak'' umudu oluyor, tüm sevenleri gibi. İnanıyorum çıkacak.Az kaldı az..

11 Haziran 2011 13:06
Ayçe Ölmüş

arkadaş, tanıdık, akraba, ...sana yazı yazdıracak kadar değerli bir insan olduğunu düşünüyorum. Bu durumua diyecek söz yok ne yazık ki..Hayatın her anının değerini bilmek gerekiyor..Başınız sağ olsun..

19 Aralık 2009 00:48
Halkın gönlünde ve kıskanılan bir Bartın Valisi

Uzun zamandır yazamayınca söze nasıl başlayacağını fazla düşünüyor insan. Ne kadar ifade etmeye çalışsam da kelimeler yeterli gelmeyecek bundan eminim. Sn. İsa Küçük valimiz Bartın'a atandığında çok güzel bir şehre gittiği için mutlu olmuştuk ''Bartın halkı şanslı'' diyerek. Yanılmadığımızı kısa sürede gördük Bartınlıların sevgilerinden. Kararlı, cesur, ilkelerinden taviz vermeyen çağdaş bir insan normal şartlar altında her yerde sevgi ve saygı ile karşılanır, karşılanmalıdır. Biz de şanslıydık İsa Bey'den bayrağı alan Sn. Zübeyir Kemelek valimizin de bir o kadar güleryüzlü, sakin, toplumsal konulara duyarlı yaklaşımnlarından. Sözün özünü akıcı anlatımınızla çok güzel ifade ettiğiniz için bana söyleyecek fazla bir şey kalmamış aslında. Sayenizde cümlelerle ulaşıyorum sevgili valimize. ve bir kere daha ''Bartın halkı şanslı '' diyorum. Emeğinize sağlık. Güzel paylaşımınız için teşekkürler. Selam sevgi ve saygılarımla.

24 Kasım 2009 23:17
 
Toplam blog
: 126
: 2338
Kayıt tarihi
: 01.08.06