Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '20

 
Kategori
Müzik
 

Tuğçe Kandemir 'Kördüğüm'

Son yaptığı 'Kurban Olduğum' şarkısıyla dijital bir başarı yakalayan Tuğçe Kandemir, hızını kesmeden en yenisini geçtiğimiz günlerde yayınladı. Özkan Meydan ve Alican Özbuğutu'nun '808' proje albümünün çıkış teklisi olarak lanse edilen 'Kördüğüm' ile Kandemir yine kendi kitlesini peşinden sürüklemeye devam ediyor. 
 
Tuğçe Kandemir'i ilk çıktığı dönemlerde de değerlendirmiştim doğrularıyla yanlışlarıyla. Aradan 2 yıl geçti, istikrarlı ve çizgisini bozmadan gayet yağ gibi akıp gidiyor. 'Kördüğüm' ile yine bu istikrarlı duruşunu bozmadan, kendi vokal yapısına uygun kendi kitlesini de memnun edecek güzel bir çalışma olmuş. Daha çok taze olmasına rağmen listelerde boy göstermeye başladı. Keza video klibi de abartıdan uzak, soft bir işe imzasını atmışlar ki Tuğçe'yi Tuğçe yapan bir özellik olsa gerek. Zaten kendi youtube kanalını kurdu ve çalışmalarını oradan yayınlamaya başladı. Ben de büyük bir keyifle takip ediyorum ama artık albüm zamanı yaklaşıyor mu ne?
 
 
Hadise'den 'Director's Cut'
 
Hadise beğeni toplayan şarkısı 'Küçük Bir Yol'un yeni video klip versiyonunu geçtiğimiz günlerde yayınladı. Parçanın Şenol Korkmaz yönetmenliğinde çekilen klibi, büyük ses getirdi. Hadise’nin at binerek, dev binaların ve plazaların arasından geçip gittiği video, izlenme oranıyla rekora imza attı. 
Türkiye Trendler Listesi’nde bir numara olan şarkıcı; Almanya, Hollanda ve Fransa gibi ülkelerin listelerine de ilk 10’dan giriş yaptı. Parçanın video’su Kworb verilerine göre; yüklendiği andan itibaren 24 saat içinde YouTube’da 2 milyondan fazla görüntülenmeyle dünyada en çok izlenenler listesi Worldwide’da 27’nci sıraya yükseldi. Hadise; Katy Perry, Dua Lipa, Lady Gaga ve Justin Bieber gibi isimleri geride bıraktı.
 
Ayrıca ‘Küçük Bir Yol’ şarkısının klibine ‘Director’s Cut’ isimli uzun bir versiyon yapıldı. Video, Apple Music’te müzikseverlerle buluştu. Hadise’nin klibi, bir hafta içinde YouTube’da yaklaşık 16 milyon izlenme oranına ulaştı.
 
 
furkancanhazar@gmail.com
 
 
 
Toplam blog
: 140
: 151
Kayıt tarihi
: 20.08.16
 
 

Popular Culture ..