Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ağustos '15

 
Kategori
Güncel
 

Tüm Avrupa ülkelerini “Je suis La Turquie” demeye davet ediyorum !

Tüm Avrupa ülkelerini “Je suis La Turquie” demeye davet ediyorum !
 

Yıkılmaz kale: Türk gençliği !


Hangi Avrupa ülkesi teröre 40.000 kurban verdi?

Metrolarında bir iki bomba patlayınca ortalığı birbirine katan Avrupa Birliği ülkeleri PKK saldırılarına karşılık verirken “orantısız güç kullanmayın” diye Türkiye’yi uyarmış. Yahu, kimse kusura bakmasın ama, argo sözlüğündeki bütün küfürleri kullanarak “orantısız” küfretmek geliyor içimden ama, etmeyeceğim.

Bre nabekarlar, İtalya Kızıl Tugaylar’ı “orantılı güç” kullanarak mı dize getirdi? Ya Almanya? Baader Meinhof’u yok etmek için tüm ülkeyi yakmadı mı? İspanya ETA’yı nasıl çökertti? Barış şarkıları söyleyerek mi?  İRA terörü sonucunda 3.000 kişi öldü! İngiliz ordusu ancak para ve güç kullanarak İRA’yı sindirebildi.

İmdi eğer bir Avrupa ülkesinde bir terör örgütü 40 bin kişiyi öldürseydi acaba orantıdan söz edecek halleri kalır mıydı bu beylerin? Her yere anıtlar dikerler, soykırım müzeleri açarlar, teröre karşı atom bombası bile kullanmaktan çekinmezlerdi !

İmdi şunun ayırdına iyice varalım: Hangi terör örgütü olursa olsun bunların tümü  ne masum bir özgürlük eylemi, ne devrimci,  ne de yasal bir devlettir! Bunlar CIA-Pentagon patentli ürünler olup  ABD ve AB ülkeleri tarafından Ortadoğu bölgesindeki sınırları yeniden dizayn etmek ve İsrail’in güvenliği sağlamaya yönelik devletçikler oluşturmak için kullanılan  araçlardır. ABD ve AB ülkeleri Türkiye’nin açığa çıkmış en tehlikeli düşmanlarıdır. Bunu hala kabul etmeyi içlerine sindiremeyenlerin dikkatine bir daha sunarım.

 
Toplam blog
: 129
: 1871
Kayıt tarihi
: 27.07.06
 
 

1968 yılından bu yana dinler tarihi, mitoloji, sosyoloji, antropoloji, dinbilim, teozofi, metafiz..