Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Haziran '08

 
Kategori
Futbol
 

Tüm eleştirelere karşın Fatih Terim'in cevabı.

Tüm eleştirelere karşın Fatih Terim'in cevabı.
 

İnancın zaferi buna denir?


Teşekkürler çocuklar.

Teşekkürler Fatih Terim.

Ben burada Fatih Terim’i kutlarken Fatih Terim’e söylenen sözlerin sahipleri acaba bu saatten sonra ne söyleyeceklerdir. Şunu söyleyebilirim eğer bu takım burada ise Fatih Terim bu takımın başında olduğu için buradadır.

Nedir bu inanç. Ben de bunu anlamış değilim. Gol yiyorsun hele son dakikalar da tamam diyorsun. Bu iş bu kadarmış diye hafızalarda geçirirken ümitlerin yok olduğu bir an da gözlerimizi yaşartan golü atıyoruz.

İşte bu inancın bedelidir. Maç gitti derken hele önümüzde dakikaların değil artık saniyelerin kaldığı bir anda o golü artıran inancın mimarı acaba kim olabilir.

Bir değil, iki değil üçüncü maç. Hep son saniyeler de gelen maçların analizini yaparsak bu çocuklara inancı kazandıran biri varsa o da Fatih Terim’dir. Aksini söyleyen var mı?

Acaba neden Fatih Terim tenkit edilir? İşte onu anlamış değilim.

İlk maç Portekiz maçı hariç tüm maçlarda hep geriye düşmemize rağmen maçlardan hiç kopmadık. Artık bundan sonra oynayacağımız takımlar bize ilk golü atarlarken iyice düşünmeleri gerekebilirler. Çünkü karşılarında hiç pes etmeyen, koşan, mücadele eden bir takım var. İşte bu takımı yaratan da Fatih Terim derim ve şapka çıkartırım. Helal olsun.

Bu takım şampiyon olur mu?

İstiyorsa neden olmasın.

Herkese inat. Fatih Terim düşmanlarına karşı en güzel ve anlamlı cevap bu olmalı.

Sizlerden ricam Fatih Terim’in üzerine artık gitmeyin ve yalnızca alkışlayın. Alkışlamasını öğrenin. Bu mutluluğu bize yaşatan bizleri orada temsil eden o insanlara kucak açalım.

Mutluluktan ne diyeceğimi bilemiyorum.

Hem de o kadar sakatlıklara rağmen, sarı ve kırmızı kart cezalıların fazla olmasından nerede ise takım kurmakta zorluk çeken Fatih Terim’in inancı bizlere bu mutluluğu yaşattığı için kendisine bir kez daha teşekkürler.

 
Toplam blog
: 540
: 3176
Kayıt tarihi
: 02.01.07
 
 

Hiç bir motorlu araca binmeyi sevemedim. Daha doğrusu sevdiremediler. Onun yerine iki tekerlekli ..