Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ayrik otu tohumu ekip, buğday imajinasyonu yaparak, Buğday  hasatı yapabilir misiniz? Her ne kadar Çekim Yasası ve Yaratıcı imgelemeye inanan biri olsam da yine de yukarıdaki soruya ‘EVET’ cevabı veremem:)) Tesadüfe değil HASAT(Ne ekersen onu biçersin..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
"Yolu yarılayan kadın"

Bu yazınızı ilk defa facebook'da bir arkadaşımın profilinde okudum. Ama altında isminiz yoktu. Google'da sabır gerektiren uzun bir aramadan sonra sizin olduğunu öğrenebildim. Ve ismnizi de belirterek, kurucusu olduğun Facebook ilkeler grubu üyelerine mesaj olarak gönderdim. Öncelikle yazınızı çok beğendiğimi söylemek istiyorum. Ancak bir konuyu anlamadım; "Seviyorsa kıskanır, kıskanç oluşunun sebebi kendine güvensizlik değildir." diyorsunuz. Bence kıskançlığın sebebi, kendine güvensizlik ve sevdiğini kaybetme korkusudur. Bu cümlenizle neyi anlatmak istediğinizi açıklarsanız çok memnun olurum. Sevgilerimle.

14 Şubat 2010 02:46
Ya trip atmayın yada hayatımdan çekip gidin

Sevgili Burcin, bence dogru bir karar almışşsın. Olmadıgıız bir kisi gibi yasamak, kızıp ta kızmamışı oynamak, ezoterik bilgilerde tavsiye edilmez. "Ya oldugun gibi görün ya da göründüğün gibi ol" sözü bunu anlatır.  Karsındakini elestirmemek, onu hatalarıyla yuzlestirmemek, tekamüle degil yerinde sayışa hizmet eder ve faturası da her iki tarafça odenir. Ama "Elestiri nedir? nasil yapılmalıdır" bu nazik konudur. bu konuda bir blog yazmaya calısacagım. Sevgilerimle.

14 Eylül 2007 04:40
Yapabileceğinizin en iyisini yapın

Umarim dahasi vardir ve onlari da yazarsin. Sevgilerimle. Tuncay

25 Şubat 2007 23:35
 
Toplam blog
: 67
: 4845
Kayıt tarihi
: 11.12.06