Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '15

 
Kategori
Anne-Babalar
 

Tüp bebek destek toplantımıza bekliyoruz!

Tüp bebek destek toplantımıza bekliyoruz!
 

Siz de Tüp Bebek Tedavisi olmuş olamamış herkesi, deneyimlerini paylaşmak veya sorularına cevap almak için bekliyoruz.

 

Bebek sahibi olmak çoğu çiftin en çok istediği şeylerden biridir. Ne yazık ki, bazen işler istediğimiz gibi ilerlemeye bilir. Küçük bir desteğe ihtiyaç duyabiliriz. 

O zaman da üremeye yardımcı tedavi tekniklerinden faydalanabiliriz. Bu üremeye yardımcı tedavi tekniklerinin en önemlisi de; Tüp bebek tedavisidir.

Bu tedavi süreci bazı çiftler için tek denemeyle mutlu sonuçlanan bir tedavi şekli olabileceği gibi bazıları için de zor ve çoklu denemelerden oluşan bir süreç olabiliyor. 

2 yıl önce çalıştığım özel bir hastanenin tüp bebek bölümünde başlattığım Tüp Bebek Destek toplantılarını işten ayrıldıktan sonra da devam ediyorum. 

Melinasmom bloğunun sahibesi ve birçok tüp bebek denemeleri sonucunda güzel kızına kavuşan Merve Öztürk ile Ocak ayında Hürriyet sponsorluğuyla gerçekleştirdiğimiz Tüp bebek destek toplantısının yenisi 22 Nisan da gerçekleşecek. 

Bilimsel sponsor olarak Kadıköy Şifa Sağlık Grubu bu sefer bizlerle olacak.

?Tüp Bebek Destek Toplantımızın programı;

22 Nisan 2015 tarihinde saat 13: 00-16: 00 arasında Caddebostan Gösteri Merkezinde gerçekleşecek.

Sevgili Merve açılış konuşmasını yapıp, ‘’Doğru nefes almanın doğurganlığa pozitif etkisinden’’ bahsederken ben çalıştığım dönemdeki deneyimlerimden bahsedeceğim.

Kadıköy Şifa Sağlık Grubundan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr Yasemin Yakut ‘’Doğurganlık nedir? Çiftler ne zaman üremeye yardımcı tedavi tekniklerine başvurmalılar’ı’’, Tüp bebek Ünitesi Direktörü Dr. Engin Erginsu da ‘’Tüp Bebekte laboratuvar uygulamalarının klinik başarıya etkisini ‘’ bizlere anlatacaklar.
Siz de Tüp bebek tedavisi olmuş ve bebek sahibi olmuşsanız, bebek sahibi olamamışsanız, tedavi sürecindeyseniz veya tedavi olmanız gerekiyorsa deneyimlerinizi paylaşmak veya sorularınıza cevap arıyorsanız bekliyoruz.

Gelmek isterseniz; ertugrul.esra@gmail.com bana e-mail atarsanız kaydınızı gerçekleştirmiş olurum.

Gelin hep birlikte dertleşelim, sohbet edelim.

http://www.bebeimgeliyor.com/

 
Toplam blog
: 198
: 1218
Kayıt tarihi
: 07.04.09
 
 

Ben  Bebeimgeliyor Doğuma Ve Bebeğe Hazırlık Eğtim Programlarından oluşan hamile eğitimleri verme..