Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '20

 
Kategori
Sağlık
 

Tüp Bebek Tedavisi Ankara

Tüp Bebek Tedavisi Ankara
Tüp Bebek Tedavisi için başvuran çiftlerimiz Ankara Ecemiş Klinikte, Op. Dr. Tolga Ecemiş yönetiminde değerlendirmeleri yapılmaktadır. İnsan hayatındaki en unutulmaz duyguları yaşatan bebek sevincini normal yollarla yaşayamayan çiftlerimize tüp bebek tedavisi uyguluyoruz ve birçoğunu mutlu ediyoruz.
 
Tüp bebek tedavisindeki tüm aşamalar hakkında bilgi almak için Tüp Bebek Merkezi (Ankara) Ecemiş Klinik ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.
 
  
 
Tüp Bebek Tedavisi Nedir?
 
Tüp bebek tedavisi, çocuk sahibi olamayan çiftlerin başvurduğu bir yardımcı üreme tekniğidir. Tüp Bebek Yumurtalıklarındaki yumurtalar ilaçlar yardımıyla uyarılan anne adayından ultrasonografi eşliğinde toplanan yumurtalarla, erkekten alınan spermlerin laboratuvar ortamında döllenmesi ve daha sonra gelişen embriyoların rahim içerisine yerleştirilmesi ile gebelik elde edilmesi işlemidir.
 
 
 
Kişiye Özel Tüp Bebek Tedavisi
 
Kişiye özel yapılan tüp bebek tedavisi, gün geçtikçe gelişmekte ve teknolojinin bize sunduğu yeni yöntemler ile daha etkili ve doğru tedavilerle net sonuçlara ulaşma şansımız artıyor. Uzun süreli bir tedavi süreci olabilir. Bu durumda istikrarlı olabilmek ve sabırlı davranabilmek oldukça önem taşıyor. Özellikle anne adayının psikolojik açıdan rahat olması tüp bebek tedavisinde son derece önemlidir. Her türlü tedavide olduğu gibi, tüp bebek tedavisinde de aşırı stres yapmak dezavantaj oluşturacaktır.
 
 
 
TÜP BEBEK TEDAVİSİNİN BAŞARI ORANI
Tüp bebek tedavisinin başarı oranı aşağıdaki faktörlere bağlıdır;
 
-          Anne adayının yaşı: Tüp bebek tedavisinin başarı oranını en çok etkileyen faktör kadının yaşıdır. Yaş ilerledikçe döllenmede azalma, endometriozis hastalığının görülme sıklığı, polip ve myom, kistler ve rahim içi yapışıklıkların görülme oranı artmaktadır.
 
-          Anne adayının kilosu: Aşırı kilo tüp bebek tedavisinin başarı oranını olumsuz yönde etkilemektedir. Çok zayıf olmak da bir o kadar olumsuz etkiye sahiptir.
 
-          Sigara: Tüp bebek tedavisinin başarı oranında alkolden daha ön planda görülen sigara kullanımı gebe kalmayı engelleyebiliyor.
 
-          Enfeksiyonlar: Vajinal mantarları, bazı parazitleri ve bakterileri çiftler birbirine bulaştırabiliyor. Bu durum da önemsenmesi gereken ve tedavisinin yapılması gereken bir hastalıktır.
 
-          Hormonel bozukluklar: prolaktin, tiroit bezi hastalıkları gibi hormonel bozukluklar tüp bebek tedavisinin başarı oranını azaltabiliyor. Basit bir kan testi ile kontrol edilebilen bu durum, düşük ya da hiç hamile kalamama sorunlarını oluşabiliyor.
 
-          Sperm kalitesi ve morfolojisi: Tüp bebek tedavisi aşamasında sadece bir noktada yer alan erkeğin sperm kalitesinin, sayısının ve şeklinin normal olması Tüp bebek tedavisinin başarı oranını en çok etkileyen unsurdur. Basit bir örnek testi ile bu durum tespit edilebilmektedir.
 
 
 
TÜP BEBEK TEDAVİSİ AŞAMALARI NELERDİR?
 
 
1. Değerlendirme
 
2. Hormon ve İlaç Süreci
 
3.  Yumurta Gelişimi ve Yumurta Çatlatma
 
4.  Yumurtala Toplama İşlemi (OPU)
 
5.  Embriyo Transferi ve Gebelik
 
 
 
 Ankara Tüp Bebek Fiyatları
 
Ülkemizde, özellikle Ankara tüp bebek fiyatları en çok sorulan sorular arasında yer almaktadır. Bu tedavinin fiyatları ülkeden ülkeye, ilden ile ve uygulamayı yapacak olan doktora göre farklılık göstermesinin yanı sıra tedavide uygulanan ilaçlar ve tedavinin tekrarına göre de değişkenlik gösterebilmektedir.
 
 
 
Tüp Bebekle İlgili Detaylı Bilgi İçin
 
https://www.tolgaecemis.com/  sitesini ziyaret edebilirsiniz. 
 
Toplam blog
: 2
: 45
Kayıt tarihi
: 01.05.20
 
 

Op. Dr. Tolga Ecemiş | Tüp Bebek Tedavisi | Kısırlık Tedavisi | Gebelik Takibi | Jinekoloji ..