Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '08

 
Kategori
Güncel
 

Türban üstü peruk maskaralığı

Türban üstü peruk maskaralığı
 

selincaglayan.com.dan alınmıştır


Bugün yine bazı gazetelerde vardı. Türbanın üstüne peruk takanlar suçüstü yakalandılar..vs... Pilav üstü nohut gibi birşey. Ya da fuhuş yaparken yakalandılar gibi bir itham... Dam üstünde saksağan.

Kızım hem kendinizi hem de inançlarınızı komik duruma düşürdüğünüzün farkında mısınız. Madem ki bu ülkede başörtüsü tehlike olarak görülüyor; Üniversitelerde başörtüsünü serbest bırakmaya teşebbüs " Cebren ve hile ile cumhuriyeti yıkmaya çalışmak "la eşdeğer kabul ediliyor; O halde önünüzde iki seçenek var:

1- Günahı bu yasağı koyanların boynuna deyip başınızı açıp okuyacaksınız. Mezun olunca devlette çalışmadıkça istediğiniz gibi örtünür veya açılırsınız. Beylerin herhalde özel işyerlerine de karışacak halleri yok. İşyerlerinde yasak herhalde sadece Küba'da vardır.

2- Ben dini yaşantımdan taviz vermem deyip evinizde oturacaksınız. Belki böylesi sizin için daha hayırlı olacak bilemezsiniz ki. Allah sabrınıza karşılık size öyle kapılar açar ki siz de şaşarsınız alem de şaşar. Bakın Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakan eşlerine.

Her iki seçenekte de " Türban üstü peruk maskaralığı"ndan kurtulursunuz.

Bu öğüdü herkes verme cesaretini gösteremez. Allah selamet versin Fethullah Hoca bir zamanlar " Başörtüsü dinin asıllarından değil teferrüattandır" demişti de bazı çok bilmiş ulemamızın afarozlarından zor kurtulmuştu. Önemli not: Bu öğütler tahsile gerek yok diye algılanmamalıdır. Tahsile engel çıkaranlar başkalarıdır. Saygılarımla.
 
Toplam blog
: 39
: 530
Kayıt tarihi
: 07.03.08
 
 

İlahiyat Fakültesi mezunu emekli İmam-Hatibim. Emekli olunca yazarlık uğraşına ağırlık verdim. İlk k..