Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '07

 
Kategori
Futbol
 

Türk futbol tarihinde bir ilke imza atıldı: Roberto Carlos

Türk futbol tarihinde bir ilke imza atıldı: Roberto Carlos
 

Türk futbol tarihinde bir ilke Fenerbahçe daha imza atarken Real Madrid’ in Pazar günü şampiyon olmuş kadrosunda tam 11 yıldır oynayan Roberto Carlos’ u Pazar akşamı şampiyonluk kutlamalarından sonra özel uçakla İstanbula getirtip, bugün saat 13 de Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadında seyircisi önünde imza attırarak bir ilke imza attı.

Aziz Yıldırım, Genel Sekreteri Vedat Olcay, asbaşkanlarımız Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı ve Nihat Özbağı, yönetim kurulu üyeleri Tahir Perek, Hakan Dinçay ve Ercan Karasu, İdari Menajeri Volkan Ballı ile Roberto Carlos'un menajeri Pasaliç katıldı.

İmza törenine sarı-lacivert forma ve beyaz şortla gelen Roberto Carlos'a taraftarların sevgi gösterilerinde bulundu.
Bunun örneklerini Avrupa da İngiltere, İspanya da görmekteyiz. Ünlü yıldızlarını seyircisinin önünde imza attırarak şov yapmaktadır.Fenerbahçe’de bir ilki işte bugün seyircisi önünde Feneruım alt türbünü tamamen doldurarak. Daha hava alanına geldiğinden beri sevgi gösterisinde buluna seyirci Saraçoğlu’nda Carlos’a ve Başkan Aziz Yıldırım’a yaptığı tezahürat ile sevgi gösterilerinde bulundular.
Bu tezahüratlar;
“Büyük Başkan”

“I love Carlos”

“Bu taraftar seninle gurur duyuyor”

“Kıskananlar çatlasın”

“Başkan Carlos’u buraya getir”
Ayrıca Beşiktaş’a giden kaleci “Rüştü’yede gönderme yapan seyirciler,

“Rüştü Kadıköy’e nasıl gelecek” tezahüratları yaptı.

Roberto Carlos imza töreninde Başkan Aziz Yıldırım yaptığı konuşmada “ Sevgili Fenerbahçe taraftarları Fenerbahçe sevgisi bambaşka bir sevgidir. İslam Çupi’nin dediği gibi bu sevginin adı konulamaz, işte bu Fenerbahçe sevgisidir.” Aziz Yıldırım, "Biz, bizde oynamak isteyen oyuncularla yolumuza devam edeceğiz. Bize en ufak katkısı olmuş, bize emeği geçmişleri de kötülemeyeceğiz, onları saygıyla anacağız "Dedikten sonra, ”Carlos gibi karekterli bir futbolcu aldığımız için çok mutluyuz. Bize verdiği söz üzerine Fenerbahçe’yi seçmiştir.Futbolunu zaten konuşmak istemiyorum. Gençlerimize idol olacak bir futbolcu transfer yaptık” dedi.

Roberto Carlos ise” Fenerbaçe’ye daha önceki sezon gelecektim. Kulubum izin vermedi için gelemedim, belki gelmiş olsaydım, şimdi bu seneki şampiyonluğu takım arkadaşlarımla birlikte beraber kutlayacaktık. Ama ben buraya gelerek bütün kupalara talibim ve en önemlisi UEFA Kupasını kaldırmak istiyorum." dedi. Yine daha önce Fenerbahçe müzesindeki gezisinde “futbolu Fenerbahçe’de bırakmak istiyorum.”açıklamasını yaparak, seyircinin gönlünde şimdi den taht kurdu..

Taraftar konuşmasını keserek “I love Carlos” tezahüratı ile stadı inlettiler.

Başkan Aziz Yıldırım transferin gerçekleşmesinde katkılarından dolayı sayın Cıno beye de teşekkür etti.

İşte Fenerbahçe Dünya takımı olma yolunda yaptığı transferlerle seyircisini mutlu etmekte, bu transferlerin devamı gelerek iyi bir organizasyonla Avrupa da ses getirecek bir yenilmez armada olmasını diliyoruz.

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..